WWW - Brokyho stránky o puntu
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
WWW - Brokyho stránky o puntu
Tak mi to nedalo a předělal jsem trošku grafiku na mém webu o Puntech, postupně jak budu vyrábět úpravy zde budou jako doposud přibývat fotoreportáže a tak, doufám že se vám stránky budou líbit...
www.tuning.cz/broky
www.tuning.cz/broky
- Reklama
Re: WWW - Brokyho stránky o puntu
eros..... cau Broky pozeral som fotky tvojho puntika-SUPER-a tiez mam 1,6 90Ps taku jak ty ale cervenu bez klimi a airbakov,a mam taky problem ktory sa mi velmi nepaci-predne blatniky mam dost vysoko az su mi vydiet tlmice s pruzinami a tebe nie,daval si tam sportovy podvozok alebo to bolo take od vyroby-a co by si mne poradil? Mozu to robit tlmice-tie som vymienal-boli uz zle.Broky píše:Tak mi to nedalo a předělal jsem trošku grafiku na mém webu o Puntech, postupně jak budu vyrábět úpravy zde budou jako doposud přibývat fotoreportáže a tak, doufám že se vám stránky budou líbit...
www.tuning.cz/broky
Re: WWW - Brokyho stránky o puntu
A co tě na tom žere?Že už nemá Punto,že už sem nemá psát?Vždyť nepíše,jen nám sem dal odkaz na svý stránky kde je mimo jiné zdokumentováno jakou si dal s Puntem práci, nebo pro někoho inspirace při výrobě nárazníků.Broky píše:Tak mi to nedalo a předělal jsem trošku grafiku na mém webu o Puntech, postupně jak budu vyrábět úpravy zde budou jako doposud přibývat fotoreportáže a tak, doufám že se vám stránky budou líbit...
www.tuning.cz/broky
Myslim,že nejsi admin
Heleee. Nevsiml sem si, ze bych tady psal, ze me to zere. Kde sem napsal, ze kdyz nema punto, ze nema psat? Tak vidis. Broky na aute udelal moc, myslim, ze ma s cim poradit. Ale o tohle vůůůůůbec, ale vůůůůbec nejde. To uz pochopili snad vsichni... Anebo pisu tak nesrozumitelne? Takze znova: Tento odkaz sem dal Broky pred rokem, proto sem to psal. Abyste se nesnazili Brokymu sem neco psat, kdyz nikdo nevi, kdy se tady objevi. Psal sem to jenom pro vase dobro, abyste se neztrapnovali... Spis mu piste mejla, co ma na strankach. Ty adminko.
Ale drsnes me to natrela...
Ale drsnes me to natrela...
Hustokrutost