![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
nijak, uz som na par blbeckov blikal(podvecer, slejvak a on si to masti po dialnici s dennym svietenim kua)xeromax píše:ako mozes byt v noci s DRL videny zo zadu??
vcera som takeho stretaval u nas v meste asi o pol siedmej co uz je slusna tma, a on spokojne na dennychmarkus48 píše:nijak, uz som na par blbeckov blikal(podvecer, slejvak a on si to masti po dialnici s dennym svietenim kua)xeromax píše:ako mozes byt v noci s DRL videny zo zadu??
Jo to záleží na vkusu každýho soudruhamarkus48 píše:takze ani nie 150kc na mesiac a s tym ze punto ma 15rokov a viac ako 20 sa urcite nedozije(neverim ani tomu ze prezije 20 rokov) to nejaky valny zmysel nema
To si piš že si ten ranec užijemekejml píše:peta.smolik: kolegovi gratuluju a oběma vám přeju, abyste si ten ranec ušetřených peněz řádně užili
Já, místo instalace tohoto designového šperku, pořádně nafouknu gumy, vyndám z binec kufru, zavřu okna, sundám liščí ohon z antény a odmontuju hustokřídlo. A budu jezdit tak, abych nemusel tolik brzdit.
A spotřebu sundám ne o 0,2 ale o 2,0 litry.
No a nejvíce ušetřím, když budu chodit pěšky.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |