Oprava škrabanca na stredovom paneli ???
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Oprava škrabanca na stredovom paneli ???
Moja mama mi sposobila skodu na stredovom paneli, narvala tam nejake sklo zo stolku a odrela mi na mojom Sportingu stribornu farbu zo stredoveho panelu.
Chcem ho preto na novo nastriekat kedze zohnat novy (digitalna automat. klima) je nemozne, poradte nejaku konkretnu fabu co sa najviac podoba originalu. Najlepsie taku interierovu proti oteru, alebo nejaky iny sposob opravy...
Dakujem.
Chcem ho preto na novo nastriekat kedze zohnat novy (digitalna automat. klima) je nemozne, poradte nejaku konkretnu fabu co sa najviac podoba originalu. Najlepsie taku interierovu proti oteru, alebo nejaky iny sposob opravy...
Dakujem.
Fiat Tipo Plus 1.4 T-Jet
- Reklama
Re: Oprava škrabanca na stredovom paneli ???
V publikácii "Fiat Punto2- Jak na to" je popísaný celý postup. niekde na fóre ja odkaz na komplet knihu v .pdf formáte. Skús pohľadať.
mk2b 1.4 16V 5D
Až najdeš ten odkaz na knihu, dej ho sem
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
http://www.motipdupli.cz/dep/117-korekcni-tuzky/ak" onclick="window.open(this.href);return false; je to maly skrabanec tak tymto staci s retusovat ak nie tak totohttp://www.motipdupli.cz/dep/130-metalicke-barvy/" onclick="window.open(this.href);return false; je to klasicka strieborna nic zvlastne treba tam hlavne dat kvalitny lak avydrzi dost dlho
fiat punto mk2 1.2 16v sporting
Dik za rady, ako to rozobrat to viem tu knihu mam. Jednalo sa mi skor o tu farbu. Vyzera to tak te to bude nejaka klasicka strieborna. Asi potom prelakujem vsetky strieborne prvky aby to bolo rovnake. Akurat som to este nikdy nerobil
Neviete este niekto poradit kde by sa nejake take farby dali zohnat v BA ?
Neviete este niekto poradit kde by sa nejake take farby dali zohnat v BA ?
Fiat Tipo Plus 1.4 T-Jet
v kazdom obchode kde miesaju farby zalezi ci to chces striekat s prejom alebo s pistolou a aksi to nerobil tak odporucam dat to niekomu co to uz robil a pozerat sa nabuduce to uz skus sam
fiat punto mk2 1.2 16v sporting
Je pravda ze som to este nikdy nerobil a ani neviem o nikom kto by mi to spravil ...jaysun píše:v kazdom obchode kde miesaju farby zalezi ci to chces striekat s prejom alebo s pistolou a aksi to nerobil tak odporucam dat to niekomu co to uz robil a pozerat sa nabuduce to uz skus sam
Fiat Tipo Plus 1.4 T-Jet
Ak si to ešte nerobil tak sa do toho nepúšťaj skôr než si o tom niečo nenaštuduješ lebo prestriekať škrabanec nestačí a po nastriekaní ti tam škrabanec ostane. Všetko záleží od toho aký je hlboký a čím by sa dal prekryť potom panel prebrúsiť streknúť prebrúsiť jemne a potom už farbou ale hovorím všetko záleží od toho aký je hlboký škrabanec . Ak o tom nemáš ani páru a nemá ti kto pomôcť a chceš to mať pekné skoč do fiatu koľko stojí nový . alebo druhá možnosť vymontovať panel a nájsť niekoho čo to vie a spraví ti to .
Možnosť dva - kúpiť plnič farbu a lak v spreji a pokúsiť sa o nemožné ked to zle dopadne tak ostáva možnosť vrakovisko alebo origoš fiat
Možnosť dva - kúpiť plnič farbu a lak v spreji a pokúsiť sa o nemožné ked to zle dopadne tak ostáva možnosť vrakovisko alebo origoš fiat
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
No ono to ani nieje škrabanec ale skor ošuchaná farba... Na vrakáči asi nič nenajdem lebo ja mam digitalnu klimu a to u nas zohnat taky panel navyse strieborny Nemožneeee.majco píše:Ak si to ešte nerobil tak sa do toho nepúšťaj skôr než si o tom niečo nenaštuduješ lebo prestriekať škrabanec nestačí a po nastriekaní ti tam škrabanec ostane. Všetko záleží od toho aký je hlboký a čím by sa dal prekryť potom panel prebrúsiť streknúť prebrúsiť jemne a potom už farbou ale hovorím všetko záleží od toho aký je hlboký škrabanec . Ak o tom nemáš ani páru a nemá ti kto pomôcť a chceš to mať pekné skoč do fiatu koľko stojí nový . alebo druhá možnosť vymontovať panel a nájsť niekoho čo to vie a spraví ti to .
Fiat Tipo Plus 1.4 T-Jet