oprava blatníku
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
oprava blatníku
Dnes jsme u kamaráda vyvařili díru v pravým zadním blatníku Nakonec jsem palivovou hadici nesundával páč jsem dal mnohem větší kus plechu a ovařil jsem to kolem dokola hadici sem obalil velkým namočeným hadrem Všechno šlo v pohodě bohužel sem to zapoměl nafotit Na levý straně nebylo vařit co blatník byl v pohodě Do obou jsem napasoval plastová nadkolí a vypadá to celkem obstojně akorát ten tvar Poláci moc netrefili Posuďte výsledek:levá strana
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: oprava blatníku
pravá strana:
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
namlo sa to zasunut do vnutra lemu??
FIAT PUNTO II 1.2 8V 44kW EL
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To by nešlo páč na tý výplni jsou naznačený a nalisovaný výstupky který jako jediný co na tý výplni jakž takž lícuje s tvarem lemu blatníku takže jinak to nejde Ten plast sice moc nevypadá ale je docela silnej a není moc poddajnej (ono právě zdání klame) jednu stranu jsem tam pasoval skoro dvě hodiny a pomáhal jsem si horkovzdušnou lampouxeromax píše:namlo sa to zasunut do vnutra lemu??
Ahoj dával som to tam tiež asi dve hodiny ale mám tam pneu 195/50r15 tak som musel plast trochu dosť upravovať aby nešúchal ale dal som ho nad lem blatníka by ho nebolo vidno .Pozerám že si body nešetril . ja mám opadanú farbu na lemoch až na kov ale zistil som že ked to prebrúsim a nastriekam tak to je do roka hrdzavé tak som sa na to vykašlal a mám tam čistý pozinkovaný plech a čuduj sa svetu zatial nehrdzavie . inak ked som dal do zadu plastáky tak auto stíchlo a nepočuť od zadu kamienky o kasnu.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Letos v únoru sem ty blatníky dělal byly na nich na lemech pupence rzy a tak sem to obrousil ale nebylo to nakonec prorezlý ale jen olezlý(je to tím že pozink oxiduje-stravuje se a zvedá vrstvu laku a tam kde se to podcení začne rezavět) no ale pak sem nevěděl co s tím tak jsem to jen lehce zakytoval a nastříkal krupicí černou a udělal větší oblouky no a ted ten kyt praská jak je vidět No ještě uvidím co s tím dál... PS: mám dotaz Co se děje v zimě? Nezůstává v těch plastech moc sněhu a ledu?majco píše:Ahoj dával som to tam tiež asi dve hodiny ale mám tam pneu 195/50r15 tak som musel plast trochu dosť upravovať aby nešúchal ale dal som ho nad lem blatníka by ho nebolo vidno .Pozerám že si body nešetril . ja mám opadanú farbu na lemoch až na kov ale zistil som že ked to prebrúsim a nastriekam tak to je do roka hrdzavé tak som sa na to vykašlal a mám tam čistý pozinkovaný plech a čuduj sa svetu zatial nehrdzavie . inak ked som dal do zadu plastáky tak auto stíchlo a nepočuť od zadu kamienky o kasnu.
No zaujmave je že zostáva ale len na zadnom pravom kolese -uplne plne až po koleso ale vieš o tom len ked prepružíš a to tam šuchne o ten sneh . na zadnom lavom kolese neostáva nič a to preto že tam je výfuk a ten to nejak zohrieva asi.. a tam sa to nedrží.peta.smolik píše:Letos v únoru sem ty blatníky dělal byly na nich na lemech pupence rzy a tak sem to obrousil ale nebylo to nakonec prorezlý ale jen olezlý(je to tím že pozink oxiduje-stravuje se a zvedá vrstvu laku a tam kde se to podcení začne rezavět) no ale pak sem nevěděl co s tím tak jsem to jen lehce zakytoval a nastříkal krupicí černou a udělal větší oblouky no a ted ten kyt praská jak je vidět No ještě uvidím co s tím dál... PS: mám dotaz Co se děje v zimě? Nezůstává v těch plastech moc sněhu a ledu?majco píše:Ahoj dával som to tam tiež asi dve hodiny ale mám tam pneu 195/50r15 tak som musel plast trochu dosť upravovať aby nešúchal ale dal som ho nad lem blatníka by ho nebolo vidno .Pozerám že si body nešetril . ja mám opadanú farbu na lemoch až na kov ale zistil som že ked to prebrúsim a nastriekam tak to je do roka hrdzavé tak som sa na to vykašlal a mám tam čistý pozinkovaný plech a čuduj sa svetu zatial nehrdzavie . inak ked som dal do zadu plastáky tak auto stíchlo a nepočuť od zadu kamienky o kasnu.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No já sem teď zvědavej jestli o ty plasty nebudu dřít kolama páč prostor v blatníku se o dost zmenšil a mám taky zadek sníženej asi o 35mm PS: standartně unavený pružiny a tlumiče na kaši