Zdravím Vás,
kúpil som Fiat Punto 1.9D s najazdenými 122 000km. Pri jazde na 3. prevodovom stupni rýchlosť občas vypadáva. Keď som to chcel predviesť servisnému technikovi, ako na potvoru, nič sa nestalo. Tvrdil mi, že mám nohu na spojke, že citlivé synchro mi môže vyhodiť rýchlosť. Ale nohu mám pod sedačkou, ruku na stehne (nie na riadiacej páke) a problém sa aj tak vyskytol. Máte niekto podobnú skúsenosť, poradiť mi, čo spôsobuje daný problém.
Bol by som veľmi vďačný, ďakujem.
Martin
Punto - prevodovka, spojka?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Punto - prevodovka, spojka?
Zdravim na Doblu sme meli ten samy problem, jedine rychle opravit/vymenit prevodovku, bude se to jen zhorsovat dopracovali jsme to tak daleko ze uz nesla ani drzet rukou..
Puňta bejvalej VAN:) 1.2 8V MKIIB
tá prevodovka sa dá aj opraviť, či len vymeniť za druhú?
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
rekli nam opravit, ale cenu odhadli asi na 20 tis. tak sme se radci zbavily auta, pokud je v pocatku tak mozna opravit nejde jinak asi zkusit vrakac
Puňta bejvalej VAN:) 1.2 8V MKIIB
mozno by stalo za pokus zistit, ze ci je v prevodovke olej/pripadne ho vymenit. Ja som chcel v mojom punte vymenit olej a zistil som, ze tam ziaden nieje
Punto MK2 1.2 16V HLX, r.v. 2000
kkristian píše:mozno by stalo za pokus zistit, ze ci je v prevodovke olej/pripadne ho vymenit. Ja som chcel v mojom punte vymenit olej a zistil som, ze tam ziaden nieje
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
udělej GO na puntovi vyjde do 5000 Kč.
nechýba v tej sume jedna nula ešte? )