Zdravím
mám Fiat Stilo 1,6 16 ventil r.v.2002.mám v ňom dvoj zónovú digitálnu klímu,ale menší problém...ľavá vodičová strana nereaguje na zmenu tepoty,keď točím potenciometrom,stále fuká len horúci vzduch.Pravá spolujazdcová strana reaguje úplne bez problémov aj teplý aj studený vzduch...
Budem rád za každú radu alebo postreh...určite sa niekdo s tým stretol,resp.ktorá klapka a motorček bude zlá?Dá sa to nejako oblbnuř?dik
Nefunkčné regulovanie dvoj zonovej klimy
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Nefunkčné regulovanie dvoj zonovej klimy
pinnacle píše:Zdravím
mám Fiat Stilo 1,6 16 ventil r.v.2002.mám v ňom dvoj zónovú digitálnu klímu,ale menší problém...ľavá vodičová strana nereaguje na zmenu tepoty,keď točím potenciometrom,stále fuká len horúci vzduch.Pravá spolujazdcová strana reaguje úplne bez problémov aj teplý aj studený vzduch...
Budem rád za každú radu alebo postreh...určite sa niekdo s tým stretol,resp.ktorá klapka a motorček bude zlá?Dá sa to nejako oblbnuř?dik
Skus ju resetnut...stlac a podrz auto a mono naraz zacne ti odpocitavat strany a kalibrovat sa ..potom vypni kluc zapni a skus...keh nepomoze tak neviem chyba motorceka nejakeho asi..
Punto 1,2 75 koni talianskych
Marea 1,9 TD 100 koni Turínskych
Stilo sw 1,9 JTD MJet 88 KW Grigio tecno 698
Marea 1,9 TD 100 koni Turínskych
Stilo sw 1,9 JTD MJet 88 KW Grigio tecno 698
No bude dobre rozobrat ten motorcek.Moze byt ulomeny jeho koniec,da sa objednat aj vo fiate.Horsi pripad motorcek a cena okolo 50 euro.Ja som menil teraz v stredu ten isty a nie prvy krat.Predtym som daval z vrakacov.pinnacle píše:Zdravím
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
este skus odpojit baterku aspon na pol hodku. mne toblbnutie klimy vyriesilo...
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D