Potahování interiéru látkou nebo koženkou
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Potahování interiéru látkou nebo koženkou
Ahoj lidi, zajímalo by mě jak správně potáhnout interiér látkou. Našel sem pár tipů, asi nejvíc se mi líbí tenhle renaultista. I tak bych ale rád slyšel nějaké rady a tipy, například jaké použít látky nebo spíš koženku (říkal sem si že zkusím potáhnout středovej tunel, kterej sem zatím do auta nedal) a jak postupovat. Určitě i uvítám tip na barvu interiéru. Postupně bych toho chtěl udělat víc.
- Reklama
- JardaK69
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potahování interiéru látkou nebo koženkou
Nesedí mi tam ten volant.
Asi bych se snažil interiér doladit do maximálně dvou barev. Teď Ti tam figuruje červená, černá, šedá, hnědá a to kazí hodně dojem...
Asi bych se snažil interiér doladit do maximálně dvou barev. Teď Ti tam figuruje červená, černá, šedá, hnědá a to kazí hodně dojem...
Fiat Punto 55s, 98 rok...bez plné palby ..
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=12690" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=12690" onclick="window.open(this.href);return false;
ja som daval do bielej,sedadla a tapacir na dverach ostali v modrej,plasty striekane do bielej+potiahnuty volant,paka,rucna brzda+manzety v bielej kozi. a inak latku alebo kozenku by som neriesil,koza vydrzi viac...
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
A cim si to prosimte podlepoval. Dival sem se na lepidla a nechci neco co zacne za rok dva opadavat.
tohle se jde dělat i chemoprenem.nebo nějaké kvalitní kontaktní lepidlo.
mám doma i nějaké ve spreji od 3M ale přijde mi že to nedrží tolik co chemopren,ale snáze se s ním pracuje
mám doma i nějaké ve spreji od 3M ale přijde mi že to nedrží tolik co chemopren,ale snáze se s ním pracuje
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
ono to ani netreba cele podlepovat, staci zosit kozu tak aby sa natiahla na tesno a podlepit len koniec...ja som to robil takto...a klasika sekundove lepidlo,podlepil som len koniec koze ked som natiahol.
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
ja na lepenie čalunenia odporúčam chemoprén extrem, skúšal som lepiť aj lepom v spreji predávaným v jednom audio shope, ale bola to bieda, po 1/2 roku sa veci ním lepené začali odliepať.
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Diky za tipy. O vikendu vyrazim na nakupy