No, tak jsem teď řešil ten funkční klíč. Dálkové ovládání přestalo fungovat, rozebral jsem klíč a zjistil jsem, že spínač byl utrženej (všechny čtyři kontakty). Koupil jsem za stovku mikropájku, kontakty jsem připájel a dálkáč funguje bezvadně.finmode píše:Já to řešil taky a byl to volný spoj na mikrospínači a hlavně (nevím jak se to stalo ) přerušená anténka (taková smyčka na destičce uvnitř klíče) . Přechodné řešení bylo složit alobal 1*1cm a vložit do klíče na tuto smyčku . Při použití palcem mačkej tlačítko na klíči a druhou rukou klíč z obou stran . Je to velice nemotorné ,zvlášť když máš plné ruce tašek, alekubiii píše:Já mám jiný problém, nemám alarm, ale pouze dálkové ovládání centrálu. Při koupi jsem dostal dva klíčky, jeden funguje bez problémů, druhý nefunguje. Diodka se rozsvítí, ale nic. Baterky jsem zkoušel měnit, nepomohlo. Nevíte někdo, co by s tím mohlo být? Slyšel jsem, že když se mění baterka, tak se musí rychle nebo klíč může "zapomenout", možná by to mohlo být tím, ale jak to vyřešit?
zase komu to neřekneš tak dálkou nikdy mloka neodemkne . Samožřejmě se to dá spravit jen někoho šikovného sehnat . Napsal jsem ti jen co potkalo mě a taky kontrolka svítila baterky byly nové a stejně to nešlo . Vyřešil to fakt ten kousek alobalu . Napiš mi jak jsi dopadl.
Teď bych rád vyřešil ten nefunkční klíč, ale potřeboval bych poradit, kde je přeně ta smyčka? Podle popisu by to mohl být problém tohoto mýho nefunkčního klíče. Ještě jsem si všiml, že u toho funkčního bliká diodka o něco rychleji než u nefunkčního, ale nevím, jestli to může mít nějakou souvislost. Spíš asi ne.
Trochu mě překvapil ten chip, či co to je, který reaguje na fiat code, je mi divný, že to nemusí být napájený nějakou baterkou. Neví někdo na jakým principu to funguje???