MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - vrabectu (zničeno)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- lemon
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - vrabectu :přestavba
kriklavá zelená (alebo Kawasaki zelená) je podla mňa hnus, bolo to moderné chvílu, keď bolo vo Fast & Furious to zelené Eclipse osobne sa mi momentálne velmi páči tá pastelová oranžová, čo sa dáva na Audi a Seaty. Ale na tvojom mieste by som asi fakt riešil tú bielu perleť
- Reklama
tak tak perleť biela.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Biela perleť je pekná tú schvalujem aj ja, ale napadla ma ešte hnedozlatá metla a ktomu by pasovali leštené falce na diskoch s čiernymi stredmi alebo poprípade tie stredy fuknuť takou istou metlou aka by bola na aute.
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
bílou perleť má kdejaká hůlka..pokud se řídíte heslem podobným z jedné známe reklamy "Když barvu,tak pro všechny" tak proč ne...
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
- phuff
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
nepovedal by som ze ta zelena vysla z mody.. ak pastelova tak hej.. ale kadejake metalizy ma napr. Lamborghini, alebo aj Scirocco.. osobne by som ale isiel bud do nejakej sytozltej.. alebo.. co jej mozno aj mojim planom na rok.. do oranzovo cervenej.. chlapec tam ma myslim aj rovnake kolesa tak sa mozes inspirovat
http://www.wheel-whores.com/forum/viewt ... 65&start=0
http://www.wheel-whores.com/forum/viewt ... 65&start=0
http://gallerymart.zz.mu/2dcc5
No stym orange puntom som sa uz niekde stretol a zaujalo ma.Neviem kamo,kazdemu sa paci nieco ine,nemal si sa nato pytat,lebo teraz budes mat stoho tazku hlavu.Ja si osobne myslim ze teraz je v mode biela,ale keby som mal uvazovat inac,tak by som siel do oranzovej alebo cierna perlet
HGT
tak nakonec vyhrává bílá perlet nebo clasická bílá ale zářivá v záři se jede do lakovny podle toho kdy dostanu výplatu do té doby se odstraní zámky ze dveří i z kufrovích a asi se i zamračí kapota nakonedc sem se rozmýšlel na modrou metlou a bílou střechou s kapotou nebo bílá na celém autě oranžová by se mi nehodila k interieru a ta zelená je pasé a té černé se bojím že bude v autě moc velké teplo
No stym teplom mas pravdu,ale zase ked mas klimu,da sa to vydrzat.Myslim si ze biela je spravna volba ,ale ked ti nerobi problem si priplatit,siel by som do tej perlete
HGT
klasická bílá perleť tak jak ji dělaj je k ničemu.to fakt neni moc poznat.
Oni ji dělaj pouze ze tří vrstev.Jediná opravdu hezká perleť je cca z 11ti vrstev.můžeš se lakýrníka zeptat stříkaj to třeba na bentley.
Oni ji dělaj pouze ze tří vrstev.Jediná opravdu hezká perleť je cca z 11ti vrstev.můžeš se lakýrníka zeptat stříkaj to třeba na bentley.
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
tak barva bude bílá čistě bílá a během zimi pujde interier do kožíšku asi jen sedačky tapce možná ještě nejsem rozhodnutý , jinak se mi stala krásná věc ve 150 mi bouchlo zadní kolo http://www.facebook.com/album.php?aid=4 ... 492d114517" onclick="window.open(this.href);return false; asehnat v čer penu s rozměrem 225/40 14 je pěkná pakárna
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
až na tu samolepku pěkný
přijde mi to, nebo má kufr "jinou" bílou než zbytek auta, přijde mi že je krapet "víc" bíla
přijde mi to, nebo má kufr "jinou" bílou než zbytek auta, přijde mi že je krapet "víc" bíla
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
jj bílá na kufru a nárazníku je jiná světlejší je to plnič z německa mám na něj dobrou cenovku za 70 kč za sprej a je fakt dobrej , jinak samolepka je dobrá mám ji rád snažím se ctít její slogan