Chip tunning ??
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Chip tunning ??
Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo máte jakoukoliv zkušenost, radu tip s chip tunningem. Né že by se mi zrovna do toho chtělo, ale něco jsem o tom slyšel a rád bych se dozvěděl něco i víc od lidí, kteří toto podstoupili. Dííky ...
FIAT BRAVO 1.6 v16 SX100 rv.10/97
- Reklama
Re: Chip tunning ??
Kasli na chip.Mas 1.6 16V narust vykonu je minimalni.U zazehovych motoru a jeste bez turba se tato investice nevyplati.Pro informovanost:KoJaK píše:Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo máte jakoukoliv zkušenost, radu tip s chip tunningem. Né že by se mi zrovna do toho chtělo, ale něco jsem o tom slyšel a rád bych se dozvěděl něco i víc od lidí, kteří toto podstoupili. Dííky ...
Výrobce: FIAT
Model: BRAVA
Motor: 1.6 16V - 103CV
Rok uvedení modelu: 2001
Počet / obsah válců: 4 / 1596 cm3
Originální hodnoty Hodnoty po úpravě BITPOWER
Výkon (hp / otáčky): 103 / 5750 115 / 5850
Točivý moment (Nm / otáčky): 145 / 4000 164 / 3800
Maximální rychlost (km / h): 180 185
Zrychlení (0 -> 100 kmh / s): 11 0
Průměrná spotřeba (l / 100km): 7 7
Bitpower ma celkem nadneseny hodnoty. Treba u 55ti konovyho Punta pise narust na 65 konu. Trosku unreal bez dalsich uprav.
U atmosfery to moc smysl nema, pokud nejsou provedeny jiny upravy. Vzdycky vsechno souvisi se vsim. U turbomotoru s el. regulaci to smysl ma.
Ale pomerne slusne pry jde jenom chipem naladit 1,2 16V... Na vic, nez udava Bytpaur... To sem jenom tak zaslechl, jestli je to pravda, to nevim...
U atmosfery to moc smysl nema, pokud nejsou provedeny jiny upravy. Vzdycky vsechno souvisi se vsim. U turbomotoru s el. regulaci to smysl ma.
Ale pomerne slusne pry jde jenom chipem naladit 1,2 16V... Na vic, nez udava Bytpaur... To sem jenom tak zaslechl, jestli je to pravda, to nevim...
Hustokrutost