Zdravim,
při odpojení baterie a jejím opětovném zapojení mě přestala fungovat přístrojová deska. To znamená vše . : tachometr, teploměr, stav nádrže, všechny kontrolky, palubní počítač atd... Ostatní funguje normálně. Potřeboval bych poradit jestli s tím nemá někdo zkušenost. Pojistky jsem prohlédl. Dík za radu.
(stilo mult. 1,9jdt 85 kw)
nefunkční přístrojová deska
Moderátor: peta.smolik
nefunkční přístrojová deska
Lacia Lybra 1,9 jtd 85 kw
Fiat Stilo 1,9 jtd 85 kw
Fiat Stilo 1,9 jtd 85 kw
- Reklama
Re: nefunkční přístrojová deska
Nejsem si úplně jistý,ale přístrojová deska je ovládaná bodycomputerem,který je za pojistkovou skříní,do pojistkové skříně jde napětí pro pojistkovou skříň a pro bodycomputer,zkus to zkontrolovat,předpokládám že ti na přístrojovce nejde vůbec nic,nebo něco jo?Snad jsem ti aspoň trochu poradil.
Nebo se zkus podívat tady http://www.gabriel-net.de/forum/showthread.php?t=20211" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdarec Kiňas.
Nebo se zkus podívat tady http://www.gabriel-net.de/forum/showthread.php?t=20211" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdarec Kiňas.
Stilo 1,9 Multijet 88kW
Re: nefunkční přístrojová deska
Dík,
pro upřesnění, na přístrojové desce svítí nepřetržitě pouze oranž.kontrolka stavu palivové nádrže(jako kdyby bylo málo nafty) a při nastartování svítí jen kontrola airbagů (tak jako normálně) - jinak nic.
Dawkot
pro upřesnění, na přístrojové desce svítí nepřetržitě pouze oranž.kontrolka stavu palivové nádrže(jako kdyby bylo málo nafty) a při nastartování svítí jen kontrola airbagů (tak jako normálně) - jinak nic.
Dawkot
Fiat Stilo 1,9 jtd 85 kw
Fiat Stilo 1,9 jtd 85 kw
Re: nefunkční přístrojová deska už zase funkční
Opraveno !
Stilo jsem dal do Fiat servisu, napojili ho na počítač a přístrojová deska se nehlásila. Vyhrožovali, že je špatná, nová př. deska stojí cca. - 15.000,-.
Nakonec jsem, (podle rady jednoho mechanika), zamkl auto a odpojil baterii na 24h.
Po jejím připojení začala př. deska opět fungovat. Jen kilometry najeté v době její nefunkčnosti se nezaznamenaly.
Cena opravy - 0 Kč
Stilo jsem dal do Fiat servisu, napojili ho na počítač a přístrojová deska se nehlásila. Vyhrožovali, že je špatná, nová př. deska stojí cca. - 15.000,-.
Nakonec jsem, (podle rady jednoho mechanika), zamkl auto a odpojil baterii na 24h.
Po jejím připojení začala př. deska opět fungovat. Jen kilometry najeté v době její nefunkčnosti se nezaznamenaly.
Cena opravy - 0 Kč
Fiat Stilo 1,9 jtd 85 kw
Fiat Stilo 1,9 jtd 85 kw