nefunkční přístrojová deska

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
dawkot
Začátečník

nefunkční přístrojová deska

Příspěvek od dawkot »

Zdravim,
při odpojení baterie a jejím opětovném zapojení mě přestala fungovat přístrojová deska. To znamená vše . : tachometr, teploměr, stav nádrže, všechny kontrolky, palubní počítač atd... Ostatní funguje normálně. Potřeboval bych poradit jestli s tím nemá někdo zkušenost. Pojistky jsem prohlédl. Dík za radu.
(stilo mult. 1,9jdt 85 kw)
Lacia Lybra 1,9 jtd 85 kw
Fiat Stilo 1,9 jtd 85 kw
Reklama

Kiňas
Začátečník

Re: nefunkční přístrojová deska

Příspěvek od Kiňas »

Nejsem si úplně jistý,ale přístrojová deska je ovládaná bodycomputerem,který je za pojistkovou skříní,do pojistkové skříně jde napětí pro pojistkovou skříň a pro bodycomputer,zkus to zkontrolovat,předpokládám že ti na přístrojovce nejde vůbec nic,nebo něco jo?Snad jsem ti aspoň trochu poradil.
Nebo se zkus podívat tady http://www.gabriel-net.de/forum/showthread.php?t=20211" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdarec Kiňas.
Stilo 1,9 Multijet 88kW
dawkot
Začátečník

Re: nefunkční přístrojová deska

Příspěvek od dawkot »

Dík,
pro upřesnění, na přístrojové desce svítí nepřetržitě pouze oranž.kontrolka stavu palivové nádrže(jako kdyby bylo málo nafty) a při nastartování svítí jen kontrola airbagů (tak jako normálně) - jinak nic.

Dawkot
Fiat Stilo 1,9 jtd 85 kw
dawkot
Začátečník

Re: nefunkční přístrojová deska už zase funkční

Příspěvek od dawkot »

Opraveno !
Stilo jsem dal do Fiat servisu, napojili ho na počítač a přístrojová deska se nehlásila. Vyhrožovali, že je špatná, nová př. deska stojí cca. - 15.000,-.
Nakonec jsem, (podle rady jednoho mechanika), zamkl auto a odpojil baterii na 24h.
Po jejím připojení začala př. deska opět fungovat. Jen kilometry najeté v době její nefunkčnosti se nezaznamenaly.
Cena opravy - 0 Kč
Fiat Stilo 1,9 jtd 85 kw
Odpovědět

Zpět na „Stilo“