HIISS píše:Potkan
Co su to za struny vpredu a vzadu-znizenie? a ake kola?
predne struny no name kupil som to aj z tlmicmi zadne seria,kolesa TSR 15tky sirka tusim 6 palcov gumy 195/50.teda spon myslim.
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HIISS píše:Potkan
oprava: predne struny eibach.tlmice koni a zadnie tiez eibach .znizenie zatial neviem ale rad by som to nejak zistilPotkanGT píše:HIISS píše:Potkan
predne struny no name kupil som to aj z tlmicmi zadne seria,kolesa TSR 15tky sirka tusim 6 palcov gumy 195/50.teda spon myslim.
na take nieco mam zalusk aj ja. pokial je to 2.4jtd tak mozem potvrdit ze to ide prijemne. akurat servis u tohto auta je na moj vkus drahy. ale alfa je alfaToti píše:Predstavím vám tu aj moje nové približovadlo, a ako všetky moje tak aj toto je v dieselovom vydaní
Nič neboj Peto, nezabúdam stále ani na punťáša a sem tam ho aj prebehnem aby tam nestál celé dni len takPuntoRacer píše:chuda puntojas v pozadi for sale
Ved to je jasné, že je to 2,4jtd, vieš, že ja rád len diesle A čo sa týka servisu tak jasné, že so špuntom sa to nedá rovnať kedže je to alfa a ešte byvala vlajkova lod takže uplne ina kategoria. Ale už som stravil dva víkendy s nou v garaži takže sme sa zoznamovali vychytal som jej nejake chyby s ktorými som ju kupil.PotkanGT píše:na take nieco mam zalusk aj ja. pokial je to 2.4jtd tak mozem potvrdit ze to ide prijemne. akurat servis u tohto auta je na moj vkus drahy. ale alfa je alfa
paradaToti píše:Ved to je jasné, že je to 2,4jtd, vieš, že ja rád len diesle A čo sa týka servisu tak jasné, že so špuntom sa to nedá rovnať kedže je to alfa a ešte byvala vlajkova lod takže uplne ina kategoria. Ale už som stravil dva víkendy s nou v garaži takže sme sa zoznamovali vychytal som jej nejake chyby s ktorými som ju kupil.PotkanGT píše:na take nieco mam zalusk aj ja. pokial je to 2.4jtd tak mozem potvrdit ze to ide prijemne. akurat servis u tohto auta je na moj vkus drahy. ale alfa je alfa
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |