Doblo 1.2 výfukové svody-katalizátor
Moderátor: peta.smolik
Doblo 1.2 výfukové svody-katalizátor
zdravím,tak včera večer se mi rozpadl výfuk a to na tak zapeklitém místě mezi koncem výfukových svodů a napojením na katalizátor,problém je v tom že to bylo z výroby do sebe nalisované a prodává se to jako jeden díl vyfukové svody-katalizátor a to jen v originále od Fiatu,když jsem slyšel cenu tak jsem málem omdlel 21.000kč,což je nesmysl když hodnota auta je 60.000kč,myslíte že by byla možnost to nějak opravit nebo jak to udělat,moc si stím nevím rady,co by bylo nejjednodušší a ne moc drahé.Samozřejmě svody jsou litina...Díky
- Reklama
Re: Doblo 1.2 výfukové svody-katalizátor
řešil jsem něco podobného na 1.6 16V, byly popraskaný svody, origo fiat dokonce 27.000 Kč, nakonec z vrakoviště svody s katem ze Stilla za 3.000 Kč a šikovný maník se svářečkou, zkusil bych vrakoviště, Doblo s 1.2 motorem je proti 1.6 dost běžné, nebo zkusit jinou 1.2 Fiata, třeba to Stillo
omlouvám se stilo se píše s jedním "L"
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Otázka úplně mimo Mám Doblo 1,9 D ale chcu ještě jedno a nabízí se mi s motorem 1,2 47kw Otázka: vím že je to motor fire Dokáže tenhle motor Doblo rozpohybovat? Kolik to papá??milazar píše:zdravím,tak včera večer se mi rozpadl výfuk a to na tak zapeklitém místě mezi koncem výfukových svodů a napojením na katalizátor,problém je v tom že to bylo z výroby do sebe nalisované a prodává se to jako jeden díl vyfukové svody-katalizátor a to jen v originále od Fiatu,když jsem slyšel cenu tak jsem málem omdlel 21.000kč,což je nesmysl když hodnota auta je 60.000kč,myslíte že by byla možnost to nějak opravit nebo jak to udělat,moc si stím nevím rady,co by bylo nejjednodušší a ne moc drahé.Samozřejmě svody jsou litina...Díky
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Já bych případně věděl o jednom Doblu 1.6 16V, tenhle motor to dokáže rozpohybovat docela slušně, kdyby byl zájem, dodám podrobné info
Ta 1.2 není zlá,já jsem na benzín dlouho nejezdil-hned jsem to nechal předělat na LPG,ale jinak město asi 8l,1.6 si myslím bude žrát podobně,nepotřebuješ šlapat tolik na pedál,kdybych měl kupovat znova tak 1.6
michdol píše:řešil jsem něco podobného na 1.6 16V, byly popraskaný svody, origo fiat dokonce 27.000 Kč, nakonec z vrakoviště svody s katem ze Stilla za 3.000 Kč a šikovný maník se svářečkou, zkusil bych vrakoviště, Doblo s 1.2 motorem je proti 1.6 dost běžné, nebo zkusit jinou 1.2 Fiata, třeba to Stillo
jo jinak opraveno v servisu,nějakej šikula udělal perfektní práci a zavařil to,stálo to 1000kč,prej to vydrží tak hurá
Jinak mě pořád trápí ty studené starty,vždy až tak na potřetí,poprvní to naskočí krásně ale hned to chcípne,podruhé jakoby na dva válce potřetí pohoda a pak pokud je to teplé tak hned,jinak volnoběch nestabilní,dal jsem nové filtry,svíčky,kabely,cívky,Labda sondu-teda zatím jen jednu první od motoru,nový olej a filtr,žádná změna.Diagnostika píše
chyby
P0325 SNÍMAČ KLEPÁNÍ:KNOCK SENSOR 1 CIRCUIT MALFUNCTION-SLABÝ SIGNÁL
P0170 FUEL TRIM MALFUNCTION (BANK 1)-VYSOKÝ SIGNÁL Z ČIDLA
No tak nevím si stím rady nevíte někdo??
Díky
chyby
P0325 SNÍMAČ KLEPÁNÍ:KNOCK SENSOR 1 CIRCUIT MALFUNCTION-SLABÝ SIGNÁL
P0170 FUEL TRIM MALFUNCTION (BANK 1)-VYSOKÝ SIGNÁL Z ČIDLA
No tak nevím si stím rady nevíte někdo??
Díky