bol som uz doma inak Nadlice sa to volaBeko2008 píše:hej hej sli inak krasne mas to punto ako vazne klobuk dole Ty si potom v nejakej dedinke za banovcami zastal ak si dobre pametam.becker píše: nesli sme spolu z trencina
MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje :) - Beko ->STILO
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
Re: PUNTO HGT .
Facebook-Robert Beker Pechac
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
smajitelom tohto modreho hgtcka som uz bol osobne v NR
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
kde si zohnal ostre vacky ? a kto ti premapovaval ECU?diky za infoBeko2008 píše:Sportove zvody, NGK iridium sviecky, ostre vacky a preprogramovana ECU. Audi A3 1,8 turbo, VW golf 4 1,8 turbo, Opel Vectra C 2,0 turbo, Fiat Punto GT 1,4 turbo, Mazda MX 3 1,8i 5valec, Calibra 2,0i tieto vsetky auta na sprinte padli za obet Puntiku
Olej dostava Selenia 10w/60 racingpoper25 píše:pekny decentny kusocek.
150hp vravis?
Moze byt, preco by nie.
Inak aky olej tam lejes???
mafi píše:kde si zohnal ostre vacky ? a kto ti premapovaval ECU?diky za infoBeko2008 píše:Sportove zvody, NGK iridium sviecky, ostre vacky a preprogramovana ECU. Audi A3 1,8 turbo, VW golf 4 1,8 turbo, Opel Vectra C 2,0 turbo, Fiat Punto GT 1,4 turbo, Mazda MX 3 1,8i 5valec, Calibra 2,0i tieto vsetky auta na sprinte padli za obet Puntiku
Vsetko bolo robene este v taliansku...
1 majitel.Beko2008 píše:mafi píše:kde si zohnal ostre vacky ? a kto ti premapovaval ECU?diky za infoBeko2008 píše:Sportove zvody, NGK iridium sviecky, ostre vacky a preprogramovana ECU. Audi A3 1,8 turbo, VW golf 4 1,8 turbo, Opel Vectra C 2,0 turbo, Fiat Punto GT 1,4 turbo, Mazda MX 3 1,8i 5valec, Calibra 2,0i tieto vsetky auta na sprinte padli za obet Puntiku
Vsetko bolo robene este v taliansku...
Jasne nekedy stretneme a pokecame co ty nato? )becker píše:bol som uz doma inak Nadlice sa to volaBeko2008 píše:hej hej sli inak krasne mas to punto ako vazne klobuk dole Ty si potom v nejakej dedinke za banovcami zastal ak si dobre pametam.becker píše: nesli sme spolu z trencina
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje :) - Beko
mozes sa predstavit v tejto diskusii? diky
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=75&t=14200
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=75&t=14200
dalsie upravy
Pekny kusok,modra farba a biele kolesa,to sa mi paci.Neni nahodou nejake video s 0-100 alebo s 0-200/250 ?
HGT
Že filtr, svody, výfuk, vačka a chip dají atmosférickému motoru 19 PS uvěřím, až to uvidím nabržděné.
Je mi sympatické, že netuníš laminátem.
Je mi sympatické, že netuníš laminátem.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
http://www.youtube.com/watch?v=ylco67vn6cYRadekHGT píše:Pekny kusok,modra farba a biele kolesa,to sa mi paci.Neni nahodou nejake video s 0-100 alebo s 0-200/250 ?
Beko2008 píše:Tu mam nejake videjko http://www.youtube.com/watch?v=ylco67vn6cYRadekHGT píše:Pekny kusok,modra farba a biele kolesa,to sa mi paci.Neni nahodou nejake video s 0-100 alebo s 0-200/250 ?
Pekne ti slape.Hned je vidiet ze tam mas o par konikov viac .Tiez som uvazoval nad tym ze vezmem niekoho do auta nech to nataca,ale nechcem byt za nikoho zotpovedny keby sa naaahodou nieco stalo
edit: ked mas moznost natoc aj auto s vonku,pri akceleracii a podobne.Rad si vypocujem zvuk vyfuku,pretoze s auta znie super
edit: ked mas moznost natoc aj auto s vonku,pri akceleracii a podobne.Rad si vypocujem zvuk vyfuku,pretoze s auta znie super
HGT