ja to tam dal dnes.. a obcas to protocim a tak.. ale je to garaz tip top akorat na mini spunta... aspon nebude chudacek trpet takze veskery upravy budu dohanet krute na jare
No loni už byl můj taky poprvé na sněhu a v soli.127 mi zabavavila přítelkyně alespon se naučila jezdit s pořádným strojem.Loni jsem někde byl v soli pak to 2 měsíce stálo venku a výsledek byly total zrezlé kotouče "Raději je nastřikám olejem".
No loni už byl můj taky poprvé na sněhu a v soli.127 mi zabavavila přítelkyně alespon se naučila jezdit s pořádným strojem.Loni jsem někde byl v soli pak to 2 měsíce stálo venku a výsledek byly total zrezlé kotouče "Raději je nastřikám olejem".
Jo! vazelína bude lepší.V práci je na 1400 stupňů ta by tam asi aj nějakou dobu vydržela, než bych to někde napral.Ale i kdybych to fakt nastříkal tak jsou v práci zase jiné fajnové spreje které by to spolehlivě odmastily.
No ty prase. Kde ste vzali tolik snihu??? U nas to rano vypadalo jak na horach, nebylo videt ven, ale pak zasvitilo slunko a snih je v pr.... teda rozpustenej.
Evidentne je videt, ze zustaval viset trmen na prednim kole... Trosku vyhraty... Ja sem takhle mel volezlej disk na zadku, kdyz me zamrzlo lanko...