Takze sa pridavam k Hiissovy.Dnes som bol na Sirave a spravil som par fotiek miesta kde sme boli na spolocnom zraze v oblasti Luč.Nieje to az take katastrofalne,ale keby sme nemali siravu,plaveme rovnako...
Dvihlo sa pekne,slov uz nato vsetko nemam,nasa obec je riadne zaplavena,je to ako z filmu,clovek doposial videl daco take len v zahranici a krutil hlavou ake daco tak moze sa stat ci zaplavy,alebo tornada,a teraz zaplavu sam zaziva
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw My Topic Facebook >> Erik Palenčár
Dnes rano spozorované tvoje punto pri stavebninách, asi otec nakupoval na stavbu ale máš to veru pekné
Train horn in car ? ...why not ! :D momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
heh ,dik za pochvalu.Hned som volal fotrovy co sa vozi po meste a nemaka palis,tiez s toho nemam velku radosť,ale inak sa nedalo.Fotrik svoje auto rozbil pred par dnami tak som mu pozical to moje.Ale vsak onic nejde,nech sluzi
Inak v ktorej časti Nitry prerába brácho dom, nevieš ?
Train horn in car ? ...why not ! :D momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
Tak sa pýtam, ked som videl tvojho otca v krškanoch, čož je časť kde byvam ja a tak trocha odruky ked vravíš chrenová. Ale tak asi tam máme lacné stavebniny ked išiel až tam Inak dufam že nekedy pojdeš pozreť bráchu
Moze byt ze tam mate lacnejsi material,ale otec si asi neuvedomuje ze to co usetri na materiali,da na benzin Brachu pridem pozriet najskor az v septembri ked bude autosalon.Ale este neviem ci na puntiku.Uvidi sa.V kazdom pripade sa ozvem a dame mini punto zraz