Tak konečně jsem udělal pár fotek, tak sem hodím puntase... mám ho od lonského října. Něco málo sem s ním už zažil, bohužel jsem měl pech, že tento kousek měl už načnuté těsnění pod hlavou, původní majitelka byla ženská a používala punto hlavně ve městě. Zkušební jízda byla perfektní byl jsem mile překvapený svižnosti a tak mi hned punto padlo do oka. Na problémy s topením jsem byl upozorněný jenže jsem tehda netušil, že to může mít souvislost s těsněním.... po zhruba dvou týdnech provozu a poté co jsme punto prohnal na dálnici Ostrava - Brno se situace začla zhoršovat auto se přehřívalo, ztrácela se chladicí kapalina až sem skoro dojezdil. Nakonec jsem podle rad na netu zjistil, že to asi bude tím těsněním a auto šlo do servisu... takže nové těsnění, přebroušení, rozvody, filtry, chladicí kapaliny, olej a pár dalších drobnosti...
Potom bez problému, až do doby než jsem potkal při poslendím sněhu sloupek... odnesl to přední narazník, kapota a přední výfuk....
Je to verze 1,1 55S rok výroby 98 v provozu od 99.... pravý ital takže má pár štouchanců
Hotové úpravy:
- výměna sedaček za zachovalejší a dělené,
- výměna čalounění dveří,
- nástřik některých dílu v interiéru,
- přidaný středový tunel a stříknutý do modra,
- nové rádio
Chystám se na:
- instalaci otačkoměru,
- instalaci elk. ovladání oken,
- instalace mlhovek,
- angel eyes,
- a možná křídlo na třetí dveře,
- narazníky, kliky, a zrcátka hodit do barvy vozu,
- oprava drobných oděrek a začinajícíc koroze.