radek.s píše:Měl bych taky dotazy na Evo.
1.) Má Evo stále tak nepřijemně jedovaté brzdy jako Grande? Mě to dost vadilo hlavně v nižších rychlostech, měl jsem problém brzdy správně dávkovat a nebrzdil jsem pynule. Nemohl jsem si zvyknout, ten nástup velkého účinku brzd je strašně rychlý, stačilo se jen trochu dotknout pedálu.
2.) Je vyřešen problém s nenastavitenými tryskami ostřikovačů, které u Grande stříkaly na stěrače nebo pod ně a ne na sklo, což mě občas přivádělo k šílenství.
3.) Na Grande byl velký vakl v prostředním čepu sklápění zadního děleného opěradla a na hrbolech to dost kovově mlátilo, bylo to z tak z fabriky. Je to u Eva odstraněné?
4.) Je u Eva odstraněno zatékání vody do pátých dveří?
U Grande taky trochu rachotil plast co je nacvaklý na kapličce budíků, ale na to se neptám, Evo to má jinak.
Grande byla lehká ojetina z roku 2006 a kvůli těmhle věcem jsem ho nekoupil. Ptám se proto, jak je na tom Evo? Co jiné nedostatky Eva?
Předem díky za odpovědi.
Servus, bratu neviem aké Grande sa Ti dostalo do rúk, lebo Ja mám Grande, pracujem vo fiate kde sa s Grande stretávam každý deň a tieto vady, ktoré uvádzaš sme nespozorovali ešte na žiadnom, práve naopak, nekazia sa vôbec,...
Sú na to dve KAMPAŇE a to je všetko, chodia iba na garančné prehliadky.
To grande, o ktorom hovoríš bol buď úplne nevydarený kus, ktorý niekto skladal na kolene, alebo riadna búračka, alebo jeho bývalý majitel ho používal na prevod železa,...
Das alles
PS : Evo je úplne to isté ako Grande, len je nový look.