MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
phaeton_esc
diky,videl som este minule ze zadne tapaciry si potahoval
sparco86
taktiez diky ,no zvladnut to urcite zvladnes je to pohodicka,len jedneho cloveka co ti podrzi kozenku ak budes lepit,ja som prv chcel kozenku kupit len akosi som nenasiel ziadny normalny shop a ked nasiel po nete tak ziadny velky rozmer a cena pekelna,nuz kebyze mi sused kozenku nedal tak ine by mi nezostavalo
diky,videl som este minule ze zadne tapaciry si potahoval
sparco86
taktiez diky ,no zvladnut to urcite zvladnes je to pohodicka,len jedneho cloveka co ti podrzi kozenku ak budes lepit,ja som prv chcel kozenku kupit len akosi som nenasiel ziadny normalny shop a ked nasiel po nete tak ziadny velky rozmer a cena pekelna,nuz kebyze mi sused kozenku nedal tak ine by mi nezostavalo
Naposledy upravil(a) HIISS dne 07 čer 2010, 22:11, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
a chemoprenom si to natieral naraz cely tapacir ci postupne ?
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No samozrejme naraz celi,a nechal vyschnut ako tapacir tak aj kozenku do sucha,tam nic nevadi ked nechas kozenku alebo tapacir dlhsie schnut o 10min abo viac,no zas ne celi den ..hlavne nech je suche..lebo vtedy hned chyti
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Potrebujem poradit od tych co maju na punte 1 origos prahy najlepsie od vyroby uz montovane
Riesim dilemu ako tie prahy pred lepenim prilozit a tak zlepit:
Prikladam dva obrazky ,jeden ako 1.varianta osadenia a druhy ako 2.mozna varianta osadenia,popis na obrazkoch uvedeny: Okrem toho ako som pisal chcem ich lepit,ziadne vrtanie do podbehov,len co som pozeral som sam zvedavy ako to bude drzat,lebo co som prikaldal prahy tak dolieha akurat tak pri tej 2.variante osadenia ta vrchna vonkajsia cast prahu,tu by sa dalo namazat s lepidlom,a inde uz moc netusim,mozno tak na boku z vnutra trochu,potom jedine asi pod auto a skusit natlacit dovnutra lepidlo,len medzera tam bude ne mala tak ci to aj pomoze,a predsa taka mala tuba stoji 11E,co som ju kupoval aj na striesku
Samozrejme prahy budem striekat do farby auta,zatial len riesim ako ich osadit
Riesim dilemu ako tie prahy pred lepenim prilozit a tak zlepit:
Prikladam dva obrazky ,jeden ako 1.varianta osadenia a druhy ako 2.mozna varianta osadenia,popis na obrazkoch uvedeny: Okrem toho ako som pisal chcem ich lepit,ziadne vrtanie do podbehov,len co som pozeral som sam zvedavy ako to bude drzat,lebo co som prikaldal prahy tak dolieha akurat tak pri tej 2.variante osadenia ta vrchna vonkajsia cast prahu,tu by sa dalo namazat s lepidlom,a inde uz moc netusim,mozno tak na boku z vnutra trochu,potom jedine asi pod auto a skusit natlacit dovnutra lepidlo,len medzera tam bude ne mala tak ci to aj pomoze,a predsa taka mala tuba stoji 11E,co som ju kupoval aj na striesku
Samozrejme prahy budem striekat do farby auta,zatial len riesim ako ich osadit
no bude to moc pekne..uz sa tesim,ako to bude vyzerat cele vo farbe
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
-
- Všeználek
ak budes este volat s tym panom z Lemesian, nespomenies mu, ci by sa neobzrel po 3D tapaciroch na 3dveraka v cervenom prevedeni....pevne verim ze tam to nemoze byt problem zohnat
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Puntoracer
Volat zatial nemam na plane,vravel som vtedy ze nech mi pozrie na volant,tak vravel ze dobre,a dnes mi pisal ze skoda ze nedal som mu zalohu nan lebo nezvykne tak nosit veci bez zalohy,tak som mu odpisal ze ho nepoznam a nebudem len tak mu davat vopred nejake peniaze do ruky,ze sa pozriem na iny inzerat ohladom volantu,takze pokial nezmeni nazor tak zatial s nim asi v kontakte nebudem,no pokial chces mozem ti nan dat cislo a sa mu ozvi
Volat zatial nemam na plane,vravel som vtedy ze nech mi pozrie na volant,tak vravel ze dobre,a dnes mi pisal ze skoda ze nedal som mu zalohu nan lebo nezvykne tak nosit veci bez zalohy,tak som mu odpisal ze ho nepoznam a nebudem len tak mu davat vopred nejake peniaze do ruky,ze sa pozriem na iny inzerat ohladom volantu,takze pokial nezmeni nazor tak zatial s nim asi v kontakte nebudem,no pokial chces mozem ti nan dat cislo a sa mu ozvi
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
když dáváš prahy, přijde i lízátko? z Ibizi by mu slušelo
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
phaeton_esc
Podnarazniky-lizatka ako nazyvate by puntu padli jak dopredu aj dozadu,ale nie nemam to na plane,jednak uz by to nebolo normalnej jazdy schopne,a podalsie uz teraz nerad davam do farby nejake veci na aute lebo novy lak oproti staremu je vidiet rozdiel a trafit sa presne do toho isteho odtiena neda,rozmyslal som strieknut narazniky-predny aj zadny celi,lenze potom by to asi divne vyzeralo s tyma bocnyma listami na boku,lebo by sa nemali naco napajat ,a dole ich davat nechcem kvoli narazom od dveri inych aut,+presne od tych narazoch mam na tom mieste preliaciny v jednom ra de aj ryhu lebo vtedy este tie listy auto nemalo,az ja som lepil,moje posledne upravy su prahy+klucky a zadna lista nad SPZ do farby,tapaciry kozene sa nahodia,zozeniem este volant ako maju GT,predne dvere uz mam takmer dotlmene (zadok je cely uz),zachvilu budem mat sportove pruziny predne tak auto pojde vpredu dole,snad to bude jazdy schopne a nebudem ich musiet zhadzovat a predavat,cierna folia na B-stlpik,a mozno druha mensia.nalepka na zadne sklo 5.dveri..tymto uz koncim a chcem auto si len uzivat a hlavne zivot
Podnarazniky-lizatka ako nazyvate by puntu padli jak dopredu aj dozadu,ale nie nemam to na plane,jednak uz by to nebolo normalnej jazdy schopne,a podalsie uz teraz nerad davam do farby nejake veci na aute lebo novy lak oproti staremu je vidiet rozdiel a trafit sa presne do toho isteho odtiena neda,rozmyslal som strieknut narazniky-predny aj zadny celi,lenze potom by to asi divne vyzeralo s tyma bocnyma listami na boku,lebo by sa nemali naco napajat ,a dole ich davat nechcem kvoli narazom od dveri inych aut,+presne od tych narazoch mam na tom mieste preliaciny v jednom ra de aj ryhu lebo vtedy este tie listy auto nemalo,az ja som lepil,moje posledne upravy su prahy+klucky a zadna lista nad SPZ do farby,tapaciry kozene sa nahodia,zozeniem este volant ako maju GT,predne dvere uz mam takmer dotlmene (zadok je cely uz),zachvilu budem mat sportove pruziny predne tak auto pojde vpredu dole,snad to bude jazdy schopne a nebudem ich musiet zhadzovat a predavat,cierna folia na B-stlpik,a mozno druha mensia.nalepka na zadne sklo 5.dveri..tymto uz koncim a chcem auto si len uzivat a hlavne zivot
no macher, tak pozri sa ako je to na original punte s prahmi riesene, snad ti foto pomoze, keby nie, spravim este nejake lepsie
- Přílohy
-
- predne koleso
- New_16062010154.jpg (35.8 KiB) Zobrazeno 2891 x
-
- pri dverach
- New_16062010151.jpg (82.08 KiB) Zobrazeno 2891 x
-
- predne koleso
- New_16062010149.jpg (71.06 KiB) Zobrazeno 2891 x
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
Fiat Forever.
a este zadna strana, samozrejme prahy nie su lepene
- Přílohy
-
- zadne koleso
- New_16062010159.jpg (38.17 KiB) Zobrazeno 2891 x
-
- zadne koleso
- New_16062010156.jpg (53.46 KiB) Zobrazeno 2891 x
-
- zadne koleso
- New_16062010157.jpg (36.92 KiB) Zobrazeno 2891 x
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
Fiat Forever.
Fiat Forever.
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Marsox
no hura konecne nekto vsimavy a ochotny..dik,pozeram ze je tam aj medzera medzi prahom a karoseriou ,skusim to potom este raz prirovnat,ale zrejme to ma ist podla tej mojej prvej foto,sedi zas to trocha horsie ako podla tej druhej ale mozno to je aj tym ze kedze podbehy dvakrat som natieral tak to trocha po vyschnuti na podbehoch zhrublo
no hura konecne nekto vsimavy a ochotny..dik,pozeram ze je tam aj medzera medzi prahom a karoseriou ,skusim to potom este raz prirovnat,ale zrejme to ma ist podla tej mojej prvej foto,sedi zas to trocha horsie ako podla tej druhej ale mozno to je aj tym ze kedze podbehy dvakrat som natieral tak to trocha po vyschnuti na podbehoch zhrublo
Ja si ty prahy lepil černým silikonem,protože vrtat do kastle jsem teda nechtěl,musiš je připasovat stejně jak ti poslal foto Marsox,pod tu hranu.Jinak stačí když napatláš silikon vždy na ty výstupky zevnitř kde byly původně ty plastové "špunty" pak taky na začátku a na konci na blatník,a zespod v předu i v zadu na obou stranách přišroubovat. A hlavně pořádně přitisknout a nechat zaschnout alespoň jeden den
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Takze ty si vobec nikde nevrtal a nesruboval iba lepil?
Co sa tyka lepenia tak som zvazoval iba lepit,no kolega z fora mi vravel ze pokial som natieral farbou uz podbehy tak to bude blbo drzat lebo je farba pruzna a casom povoli,natieral som od kupi ich druhykrat,tentoraz farbou Hammelin ci ako sa to vlastne vola .po prilozeni ako ma Marsox mam strach ako to bude drzat,ci nesu z vnutra velke medzery medzi prahom a podbehom a ci to lepidlo chyti poriadne?Lepidlo zatial som mal na mysli dat ako si vravel na to mieste ako boli tie plastove zacvaky,tak v tej vyske a od zaciatku jedneho az po druhy konec v tom rade,v strede prahu z vnutra jak je ten zahyb(tvar trojuholnika) asi nema zmysel davat je tam taka vacsia diera,no potom este by malo zmysel to hodit na tie zahyby co su na jednom aj druhom konci prahu a skusit aj na tu rovnu plochu prahu zospodu ktora ma rovny tvar a su blizko nej diery.
Co sa tyka tych plastovych zapatkoch su uz nane v podbehoch diery? alebo treba vrtat? jednak tie plastove zapatky som v nich ani nemal ak som ich zobral,bolo mi to aj jedno kedze som chcel lepit,asi iba tri v nich boli
A tie dieri na prahu zospodu co su,tak su prene tiez nejake uz urobene dieri zospodu podbehu? alebo treba tiez vrtat?Stacilo by podla teba keby som len to vsetko polepil,ziadne zapatky nekupil do prahu,ani zospodu nesruboval? ten silikon cierny poznam,lepil som s nim striesku vzadu pekne to drzi celkom
Co sa tyka lepenia tak som zvazoval iba lepit,no kolega z fora mi vravel ze pokial som natieral farbou uz podbehy tak to bude blbo drzat lebo je farba pruzna a casom povoli,natieral som od kupi ich druhykrat,tentoraz farbou Hammelin ci ako sa to vlastne vola .po prilozeni ako ma Marsox mam strach ako to bude drzat,ci nesu z vnutra velke medzery medzi prahom a podbehom a ci to lepidlo chyti poriadne?Lepidlo zatial som mal na mysli dat ako si vravel na to mieste ako boli tie plastove zacvaky,tak v tej vyske a od zaciatku jedneho az po druhy konec v tom rade,v strede prahu z vnutra jak je ten zahyb(tvar trojuholnika) asi nema zmysel davat je tam taka vacsia diera,no potom este by malo zmysel to hodit na tie zahyby co su na jednom aj druhom konci prahu a skusit aj na tu rovnu plochu prahu zospodu ktora ma rovny tvar a su blizko nej diery.
Co sa tyka tych plastovych zapatkoch su uz nane v podbehoch diery? alebo treba vrtat? jednak tie plastove zapatky som v nich ani nemal ak som ich zobral,bolo mi to aj jedno kedze som chcel lepit,asi iba tri v nich boli
A tie dieri na prahu zospodu co su,tak su prene tiez nejake uz urobene dieri zospodu podbehu? alebo treba tiez vrtat?Stacilo by podla teba keby som len to vsetko polepil,ziadne zapatky nekupil do prahu,ani zospodu nesruboval? ten silikon cierny poznam,lepil som s nim striesku vzadu pekne to drzi celkom
Vrtání jsem se chtěl vyhnout,protože vrtat do prahu znamená po jisté době že to bude reznout,takže to jsem zavrhnul.Já prahy nijak nenatíral,byla tam původní barva takže ten silikon na tom drží perfektně,už to tak mám min.2 roky a pohoda.Zespod to chytneš na dva šrouby,na začátku a na konci,nemusíš nic vrtat,když se sehneš pod auto tak uvidíš že ty díry už tam jsou,na konci je origo takový malý gumový bazmek(nejspíš ochrana proti kamínkům) a na začátku je tam uchycená plastová volžka podběhu.Tu mezeru nahoře která ti pak vznikne mezi plastovým prahem a samotným prahem jsem stříknul přelakovatelným kaučukem
- Přílohy
-
- 3.JPG (102.91 KiB) Zobrazeno 2835 x
-
- 2.JPG (138.52 KiB) Zobrazeno 2835 x
-
- 1.JPG (124.14 KiB) Zobrazeno 2835 x
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07