MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje :-) - jaysun
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje :-) - jaysun
dik moc ja si ho necham no tie kola najprv napravy doporiadku a potom sa uvidi ci vacssie alebo ine alebo necham tie co mam
fiat punto mk2 1.2 16v sporting
- Reklama
tak vcera som vycistil klapku normalne pocitujem lepsi tach aj palubny pocitac isiel s priemerkou hore to som fakt mimo ukazuje 19 po meste bol som na diagnostyke a vsetko ok pri cisteni som si vsimol ze hadicka co je na ovetravanie vyka ventilou je popraskana tak ked som bol vo fiate tak som sa spytal kolko to stoji ked mi povedali ze 16eur tak som sa poriadne zacudoval zatial som to olepil paskou musim zohnat s nejakeho buraneho
To punto si kupil uz aj s kridlom? Ak nie, nevies kto to vyraba alebo kde sa da nieco take kupit?
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
chces take iste ?no kupil to kridlo tam bolo hej ja som to kupoval v taliansku od jedneho typka co tam mal kopec puntakov a hlavne fiatov a ten tvrdil ze su to veci od abarthu mam aj v talianskych a slovenskych papiroch pisane original tuning takze neviem !!ale keby si chcel ja sa zaoberam vyrobou kompozitovych materialou vidim ze ty mas 2 punto mam dva vyrobky na 1 ked som ho este mal ale to nesedi dobre na 2 som ti slubil ze ti to odfotim a moznoaj zistim kde co sa to da kupit orcite v polsku kopiruju lebo zatial som na nete taketo nevidel
tak takto to vizeraTV-Punto píše:To punto si kupil uz aj s kridlom? Ak nie, nevies kto to vyraba alebo kde sa da nieco take kupit?
- Přílohy
-
- Snímka0270.jpg (118.62 KiB) Zobrazeno 1759 x
-
- Snímka0269.jpg (106.31 KiB) Zobrazeno 1759 x
HMM VELMI PEKNE,,, Ak by si vedel kde to zohnat, daj vediet, paci sa mi velmi
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
ok skusim alebo potom vyrobitTV-Punto píše:HMM VELMI PEKNE,,, Ak by si vedel kde to zohnat, daj vediet, paci sa mi velmi
tak tento vikend som mal trosku volna tak som sa mohol venovat konecne autu vymenil som zadne tlmice ktore som zistil su vcelkom dobrom stave tak ak ma niekto zaujem nech sa ozve podarujem na predu spodne ramena konecne a teraz rozmyslam o prednych tlmicoch ked budem mat trochu casu stihol som prestriekat aj oboje dvere a prednu kapotu ktore boli dost obte od kamienkou a od mojho suseda teda lepsie povedane od jeho auta no este trochu podvodou prebrusit a uvidim ci trochu otien sadne viac ak nie pojde cele auto dnes som vymenil aj zadny tlmic ktory bol este origos ako aj ostatne veci nechal som tam seriouku aj ked ma prehovarali na sportovy teraz sa chystam na interier pomali
- Přílohy
-
- Snímka0277.jpg (81.65 KiB) Zobrazeno 1698 x
-
- Snímka0276.jpg (100.76 KiB) Zobrazeno 1698 x
-
- Snímka0274.jpg (75.36 KiB) Zobrazeno 1698 x