Přední stěrače

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
haneszeli
Začátečník

Přední stěrače

Příspěvek od haneszeli »

Zdravím, potřeboval bych poradit - mám asi vycvakaný nebo jak to říc prostě někdy se zaptnou někdy až to hodně šťudlám tak pak se zapnou přední stěrače začínají zlobit čím dál víc - nevíte jak se do nich dostanu hlavně na tu páčku mám sundaný plastový kryt kolem volantu a pak jak dál??? :( :(
Reklama

peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: Přední stěrače

Příspěvek od peta.smolik »

haneszeli píše:Zdravím, potřeboval bych poradit - mám asi vycvakaný nebo jak to říc prostě někdy se zaptnou někdy až to hodně šťudlám tak pak se zapnou přední stěrače začínají zlobit čím dál víc - nevíte jak se do nich dostanu hlavně na tu páčku mám sundaný plastový kryt kolem volantu a pak jak dál??? :( :(
Jseš si jistej že je chyba v přepínači? Neodchází ti motorek? Možná je tam jen studenej spoj
Každopádně bych se prvně podíval na motorek a zkontroloval ho a pak teprv bych řešil přepínač
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
haneszeli
Začátečník

Příspěvek od haneszeli »

Tak jsem to prošňupal a vypadá to na špatný relátko - nevíte jesti se dá koupit nový nebo co s tím???
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.smolik »

haneszeli píše:Tak jsem to prošňupal a vypadá to na špatný relátko - nevíte jesti se dá koupit nový nebo co s tím???
No skusil bych vrakáč a když tam nebude tak skus ADH ale webovky nevím ale tam ti poraděj
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Odpovědět

Zpět na „Palio“

TOPlist