Punto MK2 zadná náprava.
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Punto MK2 zadná náprava.
Zdravím Vás, Páni. Mám taký problém, že niečo mi mláti v zadnej náprave a neviem ani za nič prísť na to, čo to môže byť. Mohli by ste mi niekto povedať, čo by to potencionálne mohlo byť, resp z čoho sa zadná náprava tohto punta skladá? Ďakujem Vám.
- Reklama
Re: Punto MK2 zadná náprava.
Zabudol som povedať, že je to model po facelifte- 2004-ka 1,3 JTD.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zadní náprava u Punta 2 je naštěstí velmi jednoduchá.Je to profil tvaru H uchycený ke karoserii v gumových silentblokách.Už nemá zlobivé ložiska jako Punto 1.Na druhém konci jsou pružiny, tlumiče a náboje kol.Může po špatné montáži výfuku o něj ťukat při větším propružení.Nebo může být uvolněný tlumič,vymlácený tlumič,prasklá pružina.Napiš kdy a jak se to projevuje.hugo píše:Zabudol som povedať, že je to model po facelifte- 2004-ka 1,3 JTD.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
Prejavuje sa to v podstate stále, je to akoby také jemné klopkanie pri prechádzaní menšími nerovnosťami nižšou rýchlosťou. Keď prejdem rýchlejšie, tak to už mláti. Je pravda, že zadné tlmiče mám už v hajzli, zadné brzdy detto. Takže v najbližšom čase pojdu tie tlmiče s brzdami a tie gumové silentbloky asi. Newviem, čo iné by to mohlo byť. Výfukom toasi nebude, lebo sa nemenil ešteod výroby a preto aj tak vyzerá . Hrdzavý jak líška .
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Docela bych si tipnul,že po výměně tlumičů bude klid.hugo píše:Prejavuje sa to v podstate stále, je to akoby také jemné klopkanie pri prechádzaní menšími nerovnosťami nižšou rýchlosťou. Keď prejdem rýchlejšie, tak to už mláti. Je pravda, že zadné tlmiče mám už v hajzli, zadné brzdy detto. Takže v najbližšom čase pojdu tie tlmiče s brzdami a tie gumové silentbloky asi. Newviem, čo iné by to mohlo byť. Výfukom toasi nebude, lebo sa nemenil ešteod výroby a preto aj tak vyzerá . Hrdzavý jak líška .
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
Pepik píše:Docela bych si tipnul,že po výměně tlumičů bude klid.hugo píše:Prejavuje sa to v podstate stále, je to akoby také jemné klopkanie pri prechádzaní menšími nerovnosťami nižšou rýchlosťou. Keď prejdem rýchlejšie, tak to už mláti. Je pravda, že zadné tlmiče mám už v hajzli, zadné brzdy detto. Takže v najbližšom čase pojdu tie tlmiče s brzdami a tie gumové silentbloky asi. Newviem, čo iné by to mohlo byť. Výfukom toasi nebude, lebo sa nemenil ešteod výroby a preto aj tak vyzerá . Hrdzavý jak líška .
Ďakujem Ti veľmi pekne. Dosť si mi pomohol..