HELP - Změna barvy budíků
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
HELP - Změna barvy budíků
Zdravim. Potřeboval bych poradit se změnou barvy podsvícení budíků u mk1. Mám v plánu vytáhnout z přistrojovky ten kus na kterým sou hodiny,teplota,rychlost atd. Ten naskenovat,v originální velikosti vytisknout,podlepit modrou folií a následně vrátit zpět. odmontuju dva imbusový šrouby,vytáhnu přístrojovku a zajímalo by mě co dál s tím,jestli má někdo s tímto zkušenost jak to vyndat a nic nepokazit, bojím se těch ručíček abych je nějak nerozhodil. Díky za jakoukoliv pomoc
- Reklama
Re: HELP - Změna barvy budíků
už sa to tu riešilo hladaj.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Tak podruhé sem pročetl vše a odpoveď na to co mě zajímá jsem bohužel nenašel
zajímá mě 1. jestli když sundám ručičky a vrátím je z5 jestli budou ukazovat správně rychlost,stav nádrže a hodiny, a za 2. jak postupovat dál až oddělám dva imbusy a vytáhnu přístrojovku....prosím o jakoukoliv radu, návod, fotky... děkuji
zajímá mě 1. jestli když sundám ručičky a vrátím je z5 jestli budou ukazovat správně rychlost,stav nádrže a hodiny, a za 2. jak postupovat dál až oddělám dva imbusy a vytáhnu přístrojovku....prosím o jakoukoliv radu, návod, fotky... děkuji
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
povolíš imbusy, vyndáš budíky, odpojíš kabely, pak to otevřeš (odcvakáš příchytky), poznačíš si jak sou ručičky a vyndáš je.
část s ručičkama je teoretická. jediný problém asi bude s ukazatelem paliva, takže by možná neškodilo pak natankovat plnou a podle toho doladit ručičku..
část s ručičkama je teoretická. jediný problém asi bude s ukazatelem paliva, takže by možná neškodilo pak natankovat plnou a podle toho doladit ručičku..
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
no když to budu odpojovat tak budu mít vyplej motor a ručička paliva by měla být uplně dole, teoreticky když poznačím i ji tak by neměl být přece v ničem problém nebo je to s tou ručičkou od paliva jinak ? teď v tom mám uplnej zmatek
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Je to tu psaný.Vyndej zarážky na ručičky,označ kde se zastavily a pak je vrať tam kde byly
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
ja len dodam ze ak vyberas pristrojovku najskor odpoj bateriu uplne a pockaj chvilu aby sa ti nezapisal nejaky error do jednotky a nesvietili ti potom chyby na pristrojovke
Alfa Romeo 147 1.9 JTD r.v.2004
EX: Fiat Punto mk1 1.1 ED (Economical Drive) r.v.1995
EX: Fiat Punto mk1 1.1 ED (Economical Drive) r.v.1995
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já jezdil dva tejdny bez přístrojovky a bez chyby,jen možná begy,ale ty mam stejně odpojený
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird