MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - Radek HGT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Palis
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - Radek HGT
pekne videjko pekne:P:P:P
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Reklama
Dikes,robil som to video len 4 hodinky,takze to nieje ziadna slava.Samozrejme fotky boli upravene uz predtym,ked bude viac casu,tak sem nejake hodim
HGT
Chlapci s vychodu,chcel som vam len povedat ze to video sa pripravuje,ale vzhladom na moj cas bude najskor az v nedelu. Dufam ze nevadi
HGT
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Rado
Jasne vadi..ako pises ,ved to je pohoda,,nejde o nic dolezite
*nevadi som cel napisat mensi preklepHIISS píše:Rado
HGT
Takže tu je slubene video so zrazu na Vinnom.Od polovice uz budu aj nase puňťa
http://www.youtube.com/watch?v=-fvHGOLjwIc
http://www.youtube.com/watch?v=-fvHGOLjwIc
HGT
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Parada,uz nech sa toci dalsie
pekne pekne , co dodat, ze musim lepsie planovat dovolenky na stretka
inak super movie
inak super movie
Fiat Punto Classic 1.2 8V 44kw
Dik chlapci.
Žeby dalsi do partie saso? ,budeme len a len radi.Planujeme stretko este toto leto,sleduj forum a potom sa k nam pridas
Žeby dalsi do partie saso? ,budeme len a len radi.Planujeme stretko este toto leto,sleduj forum a potom sa k nam pridas
HGT
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Rado
Saso z Humenneho,tak to neni az tak daleko ,inac na pumpe v KE minule som zastavil tam zamestnanca co tankuje ludom aj umyva okna ,taky mlady na MK1-ke ciernej ci nechce sa pridat do partie,aj pozna stranku tu,tak som vravel nech sa zastavi na stranke a ma kontaktuje ,ale zatial este nic,aj par ludom som cez pokecp isal cez vyhladavac kontaktoval tych co su z vychodu ,jeden zatial prejavil zaujem len nevie sa prihlasit na stranku pyta aktivacn.kod od neho
Saso z Humenneho,tak to neni az tak daleko ,inac na pumpe v KE minule som zastavil tam zamestnanca co tankuje ludom aj umyva okna ,taky mlady na MK1-ke ciernej ci nechce sa pridat do partie,aj pozna stranku tu,tak som vravel nech sa zastavi na stranke a ma kontaktuje ,ale zatial este nic,aj par ludom som cez pokecp isal cez vyhladavac kontaktoval tych co su z vychodu ,jeden zatial prejavil zaujem len nevie sa prihlasit na stranku pyta aktivacn.kod od neho
Kazdy den stretavam v MI nove a nove punta.Tyzden dozadu to bol chlapik s Mk1 (asi sporting) znizeny,na elektronoch,folie...no proste krasne auticko.Chcel sa trochu ponatahovat,ale asi zistil ze nemam 1.2ku Od toho casu sa vzdy zdravime.
Potom tu uz dlhsi cas beha MK2 sporting JTD (biela farba + pruhy talianskej vlajky),elektrony velmi pekny
A ceresnicka na torte bolo punto Mk1 ktore som stretaval dnes rano cestou do prace.Zelena farba,celkom obycajne,5 dverove ale tie 17" kola co na nom mal,tak to ma zabilo rovno
Potom tu uz dlhsi cas beha MK2 sporting JTD (biela farba + pruhy talianskej vlajky),elektrony velmi pekny
A ceresnicka na torte bolo punto Mk1 ktore som stretaval dnes rano cestou do prace.Zelena farba,celkom obycajne,5 dverove ale tie 17" kola co na nom mal,tak to ma zabilo rovno
HGT
-
- Zkušenej Fiaťák
Rado video nema chybu ..paraaaada...a maš u mňa veľke plus za to že si v nom použil skladbu od Pendulum ..to je moj štyl DNB..okrem ineho samozrejme ..poklona..už nech si to čim skor zopakujeme
---dikes ,bola to hracka.elektromusic píše:Rado video nema chybu ..paraaaada...a maš u mňa veľke plus za to že si v nom použil skladbu od Pendulum ..to je moj štyl DNB..okrem ineho samozrejme ..poklona..už nech si to čim skor zopakujeme
Uz nech je leto,dame dalsie stretko
HGT
-
- Zkušenej Fiaťák
aj ja sa tešim na dalšie stretko