No rozmýšlam aj nad takou variantou. Asi si nakupim tie univerzalne spreje za par eur a nastriekam jeden disk a uvidím ktorá farba sa mi bude pačiťdiablik píše:tak na obrazku to vyzera v celku dobre....skus cierny stred
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
No rozmýšlam aj nad takou variantou. Asi si nakupim tie univerzalne spreje za par eur a nastriekam jeden disk a uvidím ktorá farba sa mi bude pačiťdiablik píše:tak na obrazku to vyzera v celku dobre....skus cierny stred
Tam máš normálne šrob čím je pripevnený blatník a ten sa dá nahradiť tým čapom ale ja som tam daval skrutky s normálnou valcovou hlavou plus na ne ešte matku aby som to mohol dotiahnuť tak aby mi hlava šrobu trčala vyššie, čiže uplne jednoduche riešenie. Pre predstavu prikladám foto. A tak isto to daš aj na blatník, nacvakneš vzperu a je to hotove.diablik píše:to si tam vyvrtal dieru do blatnika,aby si dal tam ten cap na vzperu ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |