mám možnost koupit tento vůz r.v99 najeto 10000km v super stavu jo obsah je 0,9 je jak nový zhruba do 70000kč co vy kdo na to??
napište mi zkšenosti- spolehlivost, spotřeba,jízdní vlastnosti na co dát pozor atd.
Nebo raději za ty peníze Punto 1.1 5 dveří 97, v super stavu? je to pro maminu do práce díky za názory
pomožte mi k rozhodnutí
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Fiaťák
cena fiat
Před nákupem staršího vozu doporučuji vznést dotaz na Českou pojišŤovnu : Kolik peněz vyplatí za toto vozidlo při odcizení.
Ceny starších vozů většinou převyšují odškodné jež by vyplatila pojišťovna.
Přeji hezký den.
wel
Ceny starších vozů většinou převyšují odškodné jež by vyplatila pojišťovna.
Přeji hezký den.
wel
-
- Fiaťák
cena vozu
Je vždy těžké rozhodnout se pro nákup staršího vozu - levnějšího a staršího s větším obsahem válců nebo dražšího mladšího vozu s menším výkonem.
Pokud má být auto používáno na cestu do práce a zpět , je dle mého názoru zapotřebí hledět na spolehlivost vozu t.j. co nejmenší riziko poruch a maximální spolehlivost.
Pokud někdo prodává ojetinu většinou ví nebo očekává , kdy bude muset koupit nové pneu, vyměnit obložení brzd, disky brzd, destičky, tlumič výfuku , odstranit úniky oleje atd.
Bohužel ve většině autobazarů nakupujeme zajíce v pytli.
Pokud najdeme solidního přímého prodejce auta většinou nám všechno řekne, pokud to není podvodník.
Při nákupu z autabazaru bych doporučoval první jízdu do stanice technické kontroly a pokud auto není způsobilé provozu toto vrátit.
Pokud má být auto používáno na cestu do práce a zpět , je dle mého názoru zapotřebí hledět na spolehlivost vozu t.j. co nejmenší riziko poruch a maximální spolehlivost.
Pokud někdo prodává ojetinu většinou ví nebo očekává , kdy bude muset koupit nové pneu, vyměnit obložení brzd, disky brzd, destičky, tlumič výfuku , odstranit úniky oleje atd.
Bohužel ve většině autobazarů nakupujeme zajíce v pytli.
Pokud najdeme solidního přímého prodejce auta většinou nám všechno řekne, pokud to není podvodník.
Při nákupu z autabazaru bych doporučoval první jízdu do stanice technické kontroly a pokud auto není způsobilé provozu toto vrátit.