Stilo Abarth-kúpa

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
sonixko
Začátečník

Stilo Abarth-kúpa

Příspěvek od sonixko »

čaute potreboval by som poradiť ohľadom kúpy stila abarth. mám važny záujem o to auto ale chcel by som vedieť na čo si dávať pozor alebo aké má muchy toto auto...v piatok si idem (možno) preň do nemecka ta mi prosím vás poraďte
Reklama

RadekHGT
Znalec

Re: Stilo Abarth-kúpa

Příspěvek od RadekHGT »

No takze viem o jednej chybe ktora sa objavila u mojho znameho.Odisla mu riadiaca jednotka.Vymena stala cca 250€,samozrejme po znamosti.Ale ci sa tato chyba objavuje casto,tak to ti zarucit neviem,kedze tychto modelov je na slovensku malo.Ale inac gratulujem,dobry vyber :wink:
HGT
radekrat
Znalec

Příspěvek od radekrat »

Kamarad ma docela problemy se Selespeedem. Radi si to obcas jak chce, v servisu mu s tim zatim vubec neporadili. Po pravde bych radsi bral Schumacher Edition s manualem - nevim jestli se to delalo i 2.4ka.
sonixko
Začátečník

Příspěvek od sonixko »

uvidíme keď ho pôjdem pozreť ale to s riadiacou jednotkou som už počul...ale tá prevodovka by ma dosť mrzela... :shock:
RadekHGT
Znalec

Příspěvek od RadekHGT »

Manuali sa robili aj pri tych 2.4kach ale v edicii michael schumacher som nasiel uplne minimum.Inac sonixko neobavas sa spotreby?Predsa len 13,5l v meste nieje malo :?
HGT
sonixko
Začátečník

Příspěvek od sonixko »

čo ja viem..ja som chcel kúpiť auto na plyn a keď už nie tak mám kolegu ktorý má licenciu na montáže plynových systémov..takže spotreby sa moc nebojím.. :D ja viem že na také auto sa to nehodí moc ale časy sú zlé :D
Odpovědět

Zpět na „Stilo“