Stilo Abarth-kúpa
Moderátor: peta.smolik
Stilo Abarth-kúpa
čaute potreboval by som poradiť ohľadom kúpy stila abarth. mám važny záujem o to auto ale chcel by som vedieť na čo si dávať pozor alebo aké má muchy toto auto...v piatok si idem (možno) preň do nemecka ta mi prosím vás poraďte
- Reklama
Re: Stilo Abarth-kúpa
No takze viem o jednej chybe ktora sa objavila u mojho znameho.Odisla mu riadiaca jednotka.Vymena stala cca 250€,samozrejme po znamosti.Ale ci sa tato chyba objavuje casto,tak to ti zarucit neviem,kedze tychto modelov je na slovensku malo.Ale inac gratulujem,dobry vyber
HGT
Kamarad ma docela problemy se Selespeedem. Radi si to obcas jak chce, v servisu mu s tim zatim vubec neporadili. Po pravde bych radsi bral Schumacher Edition s manualem - nevim jestli se to delalo i 2.4ka.
uvidíme keď ho pôjdem pozreť ale to s riadiacou jednotkou som už počul...ale tá prevodovka by ma dosť mrzela...
Manuali sa robili aj pri tych 2.4kach ale v edicii michael schumacher som nasiel uplne minimum.Inac sonixko neobavas sa spotreby?Predsa len 13,5l v meste nieje malo
HGT
čo ja viem..ja som chcel kúpiť auto na plyn a keď už nie tak mám kolegu ktorý má licenciu na montáže plynových systémov..takže spotreby sa moc nebojím.. ja viem že na také auto sa to nehodí moc ale časy sú zlé