ahojte,
na punte mi trosku do oci biju originalne spatne zrkadla, ktore mi pripominaju usi shreka
na nete som nasiel taketo spatne zrkadla: http://www.depoauto.sk/product_info.php ... ts_id/9973
ma niekto uz taketo spatne zrkadla? nie je problem s vymenou? neviem ci na to treba daku homologizaciu. v popise sa pise 6/03-9/05. je dovod, aby to nepasovalo na moje 9/06?
spatne zrkadla - "tuning"
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
spatne zrkadla - "tuning"
Fiat Punto 1.2 8V 44kw mk2b r.v. 2006
- Reklama
Re: spatne zrkadla - "tuning"
No z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze mne sadli ako uliate.Sice mam MK2 2001,ale nemal by byt problem ani u teba.S homol. si hlavu nelam,na spatne ju nepotrebujes.Funguje aj elektrika.Videt je cez nich v pohode a ked chces vediet ako to priblizne vyzera na aute tak tu mas foto:
Klikni pre zväcsenie
Klikni pre zväcsenie
HGT
mna by zaujimala jedna vec a to ze toto su elektricky ovladane okna ale ja na punte mam len manualne nastavitelne ako sa my budu dat nastavovat alebo ako to fungujeRadekHGT píše:No z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze mne sadli ako uliate.Sice mam MK2 2001,ale nemal by byt problem ani u teba.S homol. si hlavu nelam,na spatne ju nepotrebujes.Funguje aj elektrika.Videt je cez nich v pohode a ked chces vediet ako to priblizne vyzera na aute tak tu mas foto:
Klikni pre zväcsenie
one world, one dream, one car
To nevadi,v kazdom pripade sa daju nastavovat aj manualne.Kable zamotas,aby nezavadzali a hotovo.Ty si uz zrkadlo nastavis ako budes potrebovat
HGT