Nepravidelně zháší motor
Moderátor: peta.smolik
Nepravidelně zháší motor
Mám problém s nepravidelným zhasnutím motoru a Stilu 1,8 16V 98kW,r.v.2005.Co se mně podařilo vysledovat,je to vždy po nějaké delší zátěži (jízda po dálnici) a následném vyhození kvaltu a dojezdu na neutrál z důvodu sjezdu z dálnice a příjezdu na první křižovatku.Jezdím pořád stejnou trasu a tohle se mně stane v průměru tak 1x týdně v pořád stejném úseku snad 50m.Klasické zhasnutí motoru,všechny kontrolky se rozsvítí.Vypnu zapalování,zapnu,normálně nastaruju a jedu dál.V křižovatce ovšem docela nepříjemné.V autorizovaném servisu mně řekli,že se jim na komplu objevila nějaká nepravidelná chyba,že to vymazali a ať zase přijedu,až se mně to stane znovu...Už jsem tam byl dvakrát a nic.
- Reklama
Re: Nepravidelně zháší motor
Cidlo otacek klikove hridele. KDyby technici cetli fora o fiatech vedeli by to.Jurisss píše:Mám problém s nepravidelným zhasnutím motoru a Stilu 1,8 16V 98kW,r.v.2005.Co se mně podařilo vysledovat,je to vždy po nějaké delší zátěži (jízda po dálnici) a následném vyhození kvaltu a dojezdu na neutrál z důvodu sjezdu z dálnice a příjezdu na první křižovatku.Jezdím pořád stejnou trasu a tohle se mně stane v průměru tak 1x týdně v pořád stejném úseku snad 50m.Klasické zhasnutí motoru,všechny kontrolky se rozsvítí.Vypnu zapalování,zapnu,normálně nastaruju a jedu dál.V křižovatce ovšem docela nepříjemné.V autorizovaném servisu mně řekli,že se jim na komplu objevila nějaká nepravidelná chyba,že to vymazali a ať zase přijedu,až se mně to stane znovu...Už jsem tam byl dvakrát a nic.