Váš názor na rádia LG
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Váš názor na rádia LG
v autě už jsem měl radio jak lg, kenwood i pioneer ale sony je best
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To Nara: Měl jsem možnost zkusit si v mym autě na zkoušku Sony se zhruba stejnyma parametrama jako mam u LG a ať sem šteloval jak sem šteloval tak sem ho prostě nedokázal sladit se zesikem a reprama tak aby to hrálo aspoň stejně jako s LG.Tak asi tak no.Ale 100 lidí 100 názorů.S Panasonikem co jsem měl nemůžu srovnávat,ten byl o třídu ne li dvě níž.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- l-cizek
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Já teda hoši nevim, jak LG hraje, ale co se týče designu tak jsou to podle mě nejhnusnější rádia spolu s některýma blaupunktama (nepočítám nějaký číny) a myslim si že nikdo nechce v autě rádio, na který se nemůže ani podívat. Jinak LG taky dělá TV,DVD a de facto uplně to samý jak Sony, takže nevidim důvod v tom, proč sice sony do baráku jo ale do auta ne a LG do baráku jo ale i do auta jo ... Kámoš sonku má a upa libovej zvuk. Právě že co se přehrávání týče, myslim si že sony patří ke špici.
MK2b 1.4 16V 70KW r.v. 12/2004
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=10954
http://l-cizek.rajce.idnes.cz/mY_PUnTo/" a new http://l-cizek.rajce.idnes.cz/mY_PUnTo_-_wOrk/"
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=10954
http://l-cizek.rajce.idnes.cz/mY_PUnTo/" a new http://l-cizek.rajce.idnes.cz/mY_PUnTo_-_wOrk/"
Ak ide o kvalitu reprodukcie zvuku tak jedine Alpine,alebo Pioneer.To je moj osobny nazor .A samozrejme netreba zabudnut tiez na kvalitne repraky,nie dake z trhoviska.
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě Alpine i Pioneer jsou dost kvalitní, ale za stejnou cenu dá sony mnohem více - sám mohu posoudit! Ovšem Clarion je prý ještě mnohem v reprodukci věrnější než sony a za méně peněz - ten jsem ale bohužel neslyšel.
2007 - 2011 Punto mk1 40kw
2011 - 2013 Punto mk2 HGT 96kw
2013 - 201x Punto Evo Abarth 125kw
2011 - 2013 Punto mk2 HGT 96kw
2013 - 201x Punto Evo Abarth 125kw
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To je všechno pěkný,ale tohle je téma o LG,takže nemá cenu srovnávat Sony s Pinckem a podobně.Je to dost taky o oblibě značky.Taky schánim rádio do Golfa,jenže dnešní design rádií je většinou katastrofa a nebo jsou pěkný,ale jenom s CDMP3 8tis a vejš.A je jedno jaká to je značka.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Od LG bych si nekoupil už nic. Několikrát jsem si říkal, že to jsou náhody, ale všechno od LG vždy skončilo reklamací... DVD mechanika odešla po měsíci, v obchodě mi ji vyměnili za jinou, ta odešla po týdnu. LCD televize se zapla jen jednou, pak v ní blesklo a konec. Taky reklamačka a vrácení peněz. Monitoru LG co má táta začaly po roce hrát barvy, vynachává modrá a obraz se třese. Kámošovo nové video LG (když jsme měli ještě VHSky) zmuchlalo každou druhou kazetu. Potom to vyhodil a koupil si DVD přehrávač LG, ten nepodporoval titulky, obraz se rozpadal a sekal. Tak to po týdnu vrátil. Nedávno jsem dostal mobil LG KP 501, což je další křáp. Dostal jsem ho cca měsíc starý, telefon se sám vypíná a zapíná, nejdou vypnout zvuky, mizí z něj data atd.
Takže sečteno podtrženo, větší šmejd jak LG snad ani neexistuje.
Takže sečteno podtrženo, větší šmejd jak LG snad ani neexistuje.
/F/I/A/T/ Punto mk1 # 60SX 6speed # Novitec look #
LG mechaniku v počítači mám 6 let,televize neshořela,mobil funguje,DVD přehrávač má 7 let. Co asi říkají na Fiaty v Koreji?
No ale když tak nad tím přemýšlím, asi mám na tyhle šmejdy smůlu. Cokoliv koupím, se pos...
Dokonce jsem takovej borec, že jsem jednou kámošovi kvůli totálnímu zavirování přeinstaloval komp, dělal jsem to celej den a nakonec jsem zjistil, že je to celý zase zavirovaný. A to jsem tam naházel sotva Windowsy...
Punťa to samý. Když jsem ho koupil, teklo víko ventílů. To jsem přetěsnil (vydrželo rok) a byl klid cca měsíc, pak mi praskla pakna vzadu, upadl vejfuk, začala záhadně mizet voda, olej, netopilo, nešla ventilace, potom začala téct vodní pumpa, pak se mi rozházely rozvody, ulomil se vývod palivového čerpadla, ulomilo se zrcátko z okna i s tou kovovou skobou...a pak mi ještě v autě bouchla flaška Coca Coly. Včera jsem celej natěšenej šel do auta namontovat středovej tunel a zjistil jsem, že je o 2 centimetry delší, a nejde nasadit na ty dva šrouby před ručkou. Navíc vůbec nelícuje s palubní deskou. Tak jestli je jiná nebo co, fakt nevím. Jsem zoufalej...
Dokonce jsem takovej borec, že jsem jednou kámošovi kvůli totálnímu zavirování přeinstaloval komp, dělal jsem to celej den a nakonec jsem zjistil, že je to celý zase zavirovaný. A to jsem tam naházel sotva Windowsy...
Punťa to samý. Když jsem ho koupil, teklo víko ventílů. To jsem přetěsnil (vydrželo rok) a byl klid cca měsíc, pak mi praskla pakna vzadu, upadl vejfuk, začala záhadně mizet voda, olej, netopilo, nešla ventilace, potom začala téct vodní pumpa, pak se mi rozházely rozvody, ulomil se vývod palivového čerpadla, ulomilo se zrcátko z okna i s tou kovovou skobou...a pak mi ještě v autě bouchla flaška Coca Coly. Včera jsem celej natěšenej šel do auta namontovat středovej tunel a zjistil jsem, že je o 2 centimetry delší, a nejde nasadit na ty dva šrouby před ručkou. Navíc vůbec nelícuje s palubní deskou. Tak jestli je jiná nebo co, fakt nevím. Jsem zoufalej...
/F/I/A/T/ Punto mk1 # 60SX 6speed # Novitec look #
Takže LG=Fiat Máš doma i věci co se nepokazili?
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Soused měl rádio LG v Primeře a byl spokojenej asi rok pak začalo blbnout ted tam má Pioneer a říkal že je to změna k lepšímu
Já měl v Puntu první rádio MTC a to byl hnus ale naštěstí mi ho ukradli další sem tam dal SONY ještě s kazetou a klas. mechanikou a RDS a hrálo výborně mělo skvělej příjem ale kazeta je na prd
Kolem vánoc sem začal přemejšlet o nový hudbě chtěl sem zas Sony ale před tím mně všichni varovali a tak mám Kenwood w313 hraje pěkně ale mám dojem že rádio u Sony hrálo líp
Původně jsem chtěl i woofer ale taky sem chtěl aby se nezmenšil kufr nechal sem si poradit u profíků a dal jsem do plata JBL GTO 927 jsou to velký ovály dvoupásma a hrajou skvěle
Já měl v Puntu první rádio MTC a to byl hnus ale naštěstí mi ho ukradli další sem tam dal SONY ještě s kazetou a klas. mechanikou a RDS a hrálo výborně mělo skvělej příjem ale kazeta je na prd
Kolem vánoc sem začal přemejšlet o nový hudbě chtěl sem zas Sony ale před tím mně všichni varovali a tak mám Kenwood w313 hraje pěkně ale mám dojem že rádio u Sony hrálo líp
Původně jsem chtěl i woofer ale taky sem chtěl aby se nezmenšil kufr nechal sem si poradit u profíků a dal jsem do plata JBL GTO 927 jsou to velký ovály dvoupásma a hrajou skvěle
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele