aky diesel?

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
peter k
Začátečník

aky diesel?

Příspěvek od peter k »

Ahojte Fiaťáci.Som tu nový a rad by som sa informoval aký diesel by som si mal kúpiť. Bravo sa mi veľmi páči ale neviem ktorý z motorov je najvýhodnejší.Ďakujem za tipy.Podotýkam, že chcem si ho doviesť z Nemecka.
Bravo 1.9 Multijet 88kw.
Reklama

JardaK.
Zkušenej Fiaťák

Re: aky diesel?

Příspěvek od JardaK. »

peter k píše:Ahojte Fiaťáci.Som tu nový a rad by som sa informoval aký diesel by som si mal kúpiť. Bravo sa mi veľmi páči ale neviem ktorý z motorov je najvýhodnejší.Ďakujem za tipy.Podotýkam, že chcem si ho doviesť z Nemecka.
Čus! Osobní zkušenost zatím nemám, jsem teprve čekatel na nové Bravo, ale pár článků a nezávislých recenzí jsem už přečetl, takže napíšu svůj názor. Otázkou je, kolik peněz chceš do auta obětovat. Levněji dnes seženeš 1,9 v obou výkonových verzích, protože to je model, který už ve Fiatu nevyrábějí, ale lepší volbou zřejmě budou moderní motory 1,6 MJET s výkonem 105 nebo 120 k - oproti 1,9 nižší emise, spotřeba, nižší zákonná pojistka atd. Točivý moment u 105 je jenom o 10 Nm nižší, než u silnější verze a prodejní cena nového auta je - 20.000, takže točák skoro stejný, rozdíl v penězích už větší.
Fiat Bravo2 1,6 MJet, 77 kW, nar. 2010
zlatý Puňťa 1,9 JTD, 59 kW, nar. 1999 - prodán
peter k
Začátečník

Příspěvek od peter k »

Chcel som sa spítať na spoľahlivosť a podobne, do 10000 eur.
Bravo 1.9 Multijet 88kw.
peter k
Začátečník

Příspěvek od peter k »

Keď mi nikto neodporúčal nič bližšie, kúpil som v Nemecku 1.9 Multijet 88kw,r.v.2008,tempomat,lakťová opierka a iné. Snáď budem spokojný.
Bravo 1.9 Multijet 88kw.
JardaK.
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od JardaK. »

peter k píše:Keď mi nikto neodporúčal nič bližšie, kúpil som v Nemecku 1.9 Multijet 88kw,r.v.2008,tempomat,lakťová opierka a iné. Snáď budem spokojný.
Tak napiš brzo svoje zkušenosti, Bravo je totiž auto, které je trošku nedoceněné a které mě móóóc zajímá. Ovšem první dojmy už můžeš napsat hned! Ať Ti jezdí ke spokojenosti!
Fiat Bravo2 1,6 MJet, 77 kW, nar. 2010
zlatý Puňťa 1,9 JTD, 59 kW, nar. 1999 - prodán
peter k
Začátečník

Příspěvek od peter k »

Zatial mám najazdené iba 1500 km, z toho moc hodnotiť sa nedá, ale prvé dojmy sú len samé pozitíva. Interier intuitívny, vonkajší vzhľad super a jazdné vlastnosti nad očakávanie. Sk sa nebude kaziť, tak super.
Bravo 1.9 Multijet 88kw.
Odpovědět

Zpět na „Bravo 2“