MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
netSensk1
Ved tak to aj vyzera ze asi pojdem do nejakych znackovych,dovodom je to ze tie moje RSW 236 stoja 15´ 280E=aj to mi znizil cenu+som sa dozvedel ze v shope kde mi vydali certifikat pre zapis vacsich rozmerov tak uz nestoji 33 ale 50E,tak ak len zratam disky +certifikat mam 330E,a zato uz kupim nejake aj znackove disky..ku ktorym je uz certifikat a staci mi uz len kolok a mam zapisane na OU,vies mi povedat ku ktorym znackam-diskov je dodavany certifikat? ze nemusim si ho osobne vybovovat-papiere a zane platit?
Mal si k tym momo aj certifikat? stacilo ti s nim ist na OU kupit kolok a bolo zapisane? ak si teda nemal taky rozmer v TP,pytam sa lebo nemam so znackovyma skusenosti..nech potom ma to este nevynde drahsie
Ved tak to aj vyzera ze asi pojdem do nejakych znackovych,dovodom je to ze tie moje RSW 236 stoja 15´ 280E=aj to mi znizil cenu+som sa dozvedel ze v shope kde mi vydali certifikat pre zapis vacsich rozmerov tak uz nestoji 33 ale 50E,tak ak len zratam disky +certifikat mam 330E,a zato uz kupim nejake aj znackove disky..ku ktorym je uz certifikat a staci mi uz len kolok a mam zapisane na OU,vies mi povedat ku ktorym znackam-diskov je dodavany certifikat? ze nemusim si ho osobne vybovovat-papiere a zane platit?
Mal si k tym momo aj certifikat? stacilo ti s nim ist na OU kupit kolok a bolo zapisane? ak si teda nemal taky rozmer v TP,pytam sa lebo nemam so znackovyma skusenosti..nech potom ma to este nevynde drahsie
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
certifikat knim priamo nebol a ani som to neriesil sa priznam bo ten rozmer som uz mal dopisany predtym ... takze stym ti neporadim bo vobec neviem ..
Fiat Punto 1.2 8v 44kw ELX rv. 2002
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
co ja vim tak Keskin maji "papir".
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Bol som predchvilou v kamennom obchode v meste,som rozpraval s predavajucim ,a povedal mi ze akekolvek disky zoberiem odnich mi vystavia papier na nejaku znacku pomocou ktoreho pojdem zapisat kola,takze da sa povedat som isto rozhodnuty ze beriem od nich a tak isto asi aj ake disky zoberiem 

a jake ? 

my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Dnes cestou do mesta

PNEUMATIKY: pojdu DUNLOP SP SPORT FASTRESPONSE 195/50 R15 82 V
Zostal som pri predchadzajucej znacke,k tomu som si vsimol po testoch na internete ze ma tato pneumatika fakt super vysledky..a za cenu aku sa mi podarilo najst 46,10 €=1383sk/1KS,sa proste neda odolat
,,vsade inde 52E/1Ks a viac (Prave som objednal)
http://onlinepneu.sk/index.php?page=sho ... t&Itemid=1
DISKY Nemozem z nejakej velkej ponuky vyberat nakolko financie niesu az tak rozsiahle,tak zatial to vyzera ze pojdem do KOSEI TSUKUBA,zajtra alebo v pondelok pojdem nahlasit objednavku,cela sada ma vynde 315,6€=9468sk (78,9€/1Ks)

Dufam ze k puntovi sa hodia,za tu cenu si myslim ze oplati sa nakolko,daju mi aj k nim papiere zdarma k zapisu kolies do TP,nakolko taky rozmer nemam,a osobitne pytaju za papiere 50E,oplati sa myslim ze takto viac,lebo kebyze som mal kupit nejake repliky a k nim certifikat ma to vynde takmer rovnako,no tie Kosei si myslim ze su kvalitou dakde inde

PNEUMATIKY: pojdu DUNLOP SP SPORT FASTRESPONSE 195/50 R15 82 V
Zostal som pri predchadzajucej znacke,k tomu som si vsimol po testoch na internete ze ma tato pneumatika fakt super vysledky..a za cenu aku sa mi podarilo najst 46,10 €=1383sk/1KS,sa proste neda odolat

http://onlinepneu.sk/index.php?page=sho ... t&Itemid=1
DISKY Nemozem z nejakej velkej ponuky vyberat nakolko financie niesu az tak rozsiahle,tak zatial to vyzera ze pojdem do KOSEI TSUKUBA,zajtra alebo v pondelok pojdem nahlasit objednavku,cela sada ma vynde 315,6€=9468sk (78,9€/1Ks)

Dufam ze k puntovi sa hodia,za tu cenu si myslim ze oplati sa nakolko,daju mi aj k nim papiere zdarma k zapisu kolies do TP,nakolko taky rozmer nemam,a osobitne pytaju za papiere 50E,oplati sa myslim ze takto viac,lebo kebyze som mal kupit nejake repliky a k nim certifikat ma to vynde takmer rovnako,no tie Kosei si myslim ze su kvalitou dakde inde

jo, myslim ze budou pasovat.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
moc pekne...schvalujem

Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Katy
Ako pozeram,nebolo to nejak s nadsenim povedane
,ale nie fakt uprimne povec..potrebujem vediet aj nazory ludi
,ak nie tie tak este by mohli ist do uvahy tieto dve,viac mene asi skor tie prve Momo REDS Black Dark..z tych dvoch hore,tak ktore by boli lepsie?

Ako pozeram,nebolo to nejak s nadsenim povedane

no mne osobne sa viacej páčia tie vpravo
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
KOSEI TSUKUBA sou nejhezci. Nejsou preplacany a sou elegantni. Ty tenky rafky vypadaj hezky. Punto je auto s cistym designem a proto se k nemu hodi i kola s cistym designem 

Fiat Punto 1 - 1,2 16v "stile"
http://alorovec.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://alorovec.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Alorovec
Puntoracer z fora tiez mi povedal ze lepsie tie dole,tak isto aj oco moj ma rovnaky nazor s tebou ze tie dole a ze horne vlavo su precackane,aj ja sa viac priklanam k tym dole,tak asi to specatim zajtra a pojdem objednat kedze maju aj v nedelu otvorene FUSION
Puntoracer z fora tiez mi povedal ze lepsie tie dole,tak isto aj oco moj ma rovnaky nazor s tebou ze tie dole a ze horne vlavo su precackane,aj ja sa viac priklanam k tym dole,tak asi to specatim zajtra a pojdem objednat kedze maju aj v nedelu otvorene FUSION

jj zustala bych u puvodniho vyberu.
ano, budou se hodit. pripominaji mi tvoje minule kola, akorat maji vice paprsku,..takze to bude OK
ano, budou se hodit. pripominaji mi tvoje minule kola, akorat maji vice paprsku,..takze to bude OK
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Všeználek
byt tebou ostal by som na plechacoch...a este aj usetris 

FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Puntoracer
TO si mohol hlavne urobit ty,kedze si striekol disky do ciernej,a daleko od ciernych plechacoch nemaju

TO si mohol hlavne urobit ty,kedze si striekol disky do ciernej,a daleko od ciernych plechacoch nemaju