Přední ramena s čepy
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Přední ramena s čepy
Prosím o radu s předními rameny na Mulťu, kde sehnat za dobrou cenu slušnou kvalitu? Lze pořídit ramena bez nutnosti výměny celého ramena, ale jen čepu. Nová Mulťa prý už to tak má???
- Reklama
Re: Přední ramena s čepy
Pokud vím, jen čep vyměnit nelze, musí jít celé rameno. Tedy u mě to tak bylo r.v. 2000.Kačátko píše:Prosím o radu s předními rameny na Mulťu, kde sehnat za dobrou cenu slušnou kvalitu? Lze pořídit ramena bez nutnosti výměny celého ramena, ale jen čepu. Nová Mulťa prý už to tak má???
Ramena se tady už dost řešila. Teď zkouším doporučená jak kvalitou tak cenou od http://www.plesl.cz" onclick="window.open(this.href);return false; . Ale nejvíc záleží na tom, po čem a jak se jezdí. Že by bylo možné vyměnit jen čep bych se divil.
Přesně tak , pouze ramena již s čepama....já koupil u autokelly. Cena dobrá kvalitka taky.
ježiši další člověk co má problém se zeptat do obchodu s autodíly a nebo si napsat do vyhledávače " Fiat Multipla ramena". Toto sem našel po nekonečných 10 sekundách hledání.... http://www.e-cat.cz/c-80_178299_204623_ ... prava.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kačátko píše:Prosím o radu s předními rameny na Mulťu, kde sehnat za dobrou cenu slušnou kvalitu? Lze pořídit ramena bez nutnosti výměny celého ramena, ale jen čepu. Nová Mulťa prý už to tak má???
Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s rameny firmy Fast.Můžu je mít z Polska včetně předních stabilizátorů a poštovného za 2400 L+P. Dík za odpověď.
Asi takhle,co si slibuješ od ramen za takovou cenu,když "běžné" rameno z druhovýroby stojí jedno cca 4000 kčivopav píše:Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s rameny firmy Fast.Můžu je mít z Polska včetně předních stabilizátorů a poštovného za 2400 L+P. Dík za odpověď.
Uvědom si, jaký mají tuzemští prodejci marže, když malej automechanik má v Kelly automaticky "slevu" 35%...darko píše:Asi takhle,co si slibuješ od ramen za takovou cenu,když "běžné" rameno z druhovýroby stojí jedno cca 4000 kč
Čímž chci říct, že to klidně může být dobrej kup (a taky nemusí).
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
já si ramena koupím raději od zavedeného výrobce a mám jistotu že při přejetí většího výmolu nenechám nápravu za autem.
A nevím co čekáš od kvalitních ramen z druhovýroby? Během tří let a ujetých 65 000 km budu ramena měnit potřetí. A to jsem vždy kupoval ty "nejkvalitnější". Ve všech případech se velice brzy utrhly přední silentbloky, které jdou sice vyměnit, ale současně šly do háje i čepy. Takže pokaždé nová ramena. Takže životnost cca 20 000 km mi připadá poněkud nízká i na značková ramena z druhovýroby.
Ale OBĚ ramena včetně stabilizátorů a poštovného za 2400 kč je už fakt málo.Já taky musím měnit ramena každý rok, a co nadělám.Vloni sem nedopatřením projel stovkou deseticentimetrovým příčným výmolem ,až se mi z toho otevřel popelník a upadla navigace.Autu nebylo nic a jel sem dalších 1000 km na dovču.S těmi rameny z plechovky nevím jak bych dopad.Tomáš N. píše:A nevím co čekáš od kvalitních ramen z druhovýroby? Během tří let a ujetých 65 000 km budu ramena měnit potřetí. A to jsem vždy kupoval ty "nejkvalitnější". Ve všech případech se velice brzy utrhly přední silentbloky, které jdou sice vyměnit, ale současně šly do háje i čepy. Takže pokaždé nová ramena. Takže životnost cca 20 000 km mi připadá poněkud nízká i na značková ramena z druhovýroby.
Pokud,ale těch 10-15000.km vydrží,tak lepší každý rok dát 2500,než 8000.
a ty by sis je nechal s čistým svědomím namontovat ? Příště si nechte namontovat brzdy za 200 a tlumiče za 500 pár....Šetřit se dá kdekoliv,ale ne na věcech které drží auto u země.Pokud nemám na údržbu,tak prodám auto a jedu busemivopav píše:Pokud,ale těch 10-15000.km vydrží,tak lepší každý rok dát 2500,než 8000.
Nazdar kluci, ja nabeham 15000 tak za tri mesiace.Vyskušal som už kvantum vyrobcov,nakoniec zvítazili febi za 2000kč kus z Polska 30000 ešte držia.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, pokud by se originál vyráběl stále stejným způsobem a kvalitou tak by to byla paráda.
Já jsem byl nudem po poctivých 160 000km vymenit obě ramena.
Pokud by to vydržel každý výrobek bylo by to super. Nevím co najedu na nová originál ramena,ale kdyby to byla polovina budu spokojen. Pan Plesl je já za rozumnou cenu.
Já jsem byl nudem po poctivých 160 000km vymenit obě ramena.
Pokud by to vydržel každý výrobek bylo by to super. Nevím co najedu na nová originál ramena,ale kdyby to byla polovina budu spokojen. Pan Plesl je já za rozumnou cenu.
AlexAG píše:Nazdar kluci, ja nabeham 15000 tak za tri mesiace.Vyskušal som už kvantum vyrobcov,nakoniec zvítazili febi za 2000kč kus z Polska 30000 ešte držia.
Multipla 1.9 JTD 110k ... "ucast na setkání Tábor - Červený Kostelec, Olomouc, Jesenice, Rapotín, Věšín, Holice a mnoho dalších" ... http://www.multipla.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (vše o Fiat Multipla) ... http://www.multiplaklub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; FIAT MULTIPLA KLUB ČR