Koupil jsem si to punta volant z coupe,ale pozdě jsem zjistil že má jinej tisícihran.A navíc všechny volanty stejnýho tvaru třeba z barchety maji bag.Po přemýšlení co s tim jsem probral několik volantů a zjistil že střed volantu z favoritu pasuje na punto.Pak už je úprava jednoduchá.Z volantu z coupe stačí ubrousit ten tisíhran a jeho zbytky vyrazit ven.Z volantu z favoritu ořežu nožem střed a vyříznu ten tisícihran,kterej se ale musí ještě osoustružit v délce 10mm na průměr 26mm a zbrousit plošky aby zapadl do volantu z coupe.poté ho stačí pouze přivařit.Ještě se musí upravit střed volantu aby tam zapadl takový plastový výlisek na klakson,ale tam stačí vyvrtat dvě díry.Pak akorát z původního volantu z punta vezmu kabely na připjení klaksonu a celé to složim.
Doufám že to někomu pomůže,protože jsem koukal že tyhle sportovní volanty tu teď řeší víc lidí.Úprava trvala cca 2 hodinky,ale stojí to za to.
volant z coupe do punta
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
volant z coupe do punta
- Přílohy
-
- Přivaření středu
- IMG_0905.JPG (75.78 KiB) Zobrazeno 2483 x
-
- upravenej střed volantu
- IMG_0902.JPG (44.52 KiB) Zobrazeno 2483 x
-
- Novej tisícihran
- IMG_0900.JPG (53.3 KiB) Zobrazeno 2483 x
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
- Reklama
Re: volant z coupe do punta
Dokončení
- Přílohy
-
- výsledek mé práce
- IMG_0908.JPG (61.74 KiB) Zobrazeno 2482 x
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
to je divné jasom kúpil volant z barchety a pasoval mi uplne nadherne do mk1
Fiat Punto Mk2 1.2 16v Sporting
Fiat Punto Mk1 1.2 8v Cult
Fiat Punto Mk1 1.2 8v Cult
z barchy pasuje bez uprav, ja mam tiez z barchy a pohoda, ziadne upravy, ale bohuzial z coupe pasuje len s upravami
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
- earthquaker
- Fiaťák
Ale ten z coupe puntu opravdu moc sluší.Dobrá práce.
Taky sem si myslel ze pasuje. Zajimavy je ze me tam pasnul volant z Alfy 156 uplne bez problemu.