Nejde zamykat víčko nádrže
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Začátečník
Nejde zamykat víčko nádrže
Koupil jsem Multinku 1.9 JTD (1999), postupně jsem vychytal závady po předchozím majiteli až na jeden problém. Nejde mi zamykat víčko nádrže. U Fiatu mi sdělili, že víčko na starou Multinku se samostatně nedělá a z nové Multinky nepasuje, má jiný závit. Nemůžete mi někdo poradit, kde uzamykatelné víčko sehnat, případně které víčko by pasovalo. Docela mně to trápí, je to riziko Multinku někde nechat stát s nezabezpečenou nádrží. Jinak jsem z ní nadšený. Díky moc.
Jíra
- Reklama
-
- Začátečník
Odpověď anonymu
Nemyslel jsem zrovna na ukradení PHM, spíš mám obavy, aby mi někdo z blbosti nehodil něco do nádrže. Pokud to bude rozpustné, tak to nezachytí palivový filtr a může to odnést motor, počínaje vstřikama, válcema konče. Už takovou zkušenost mám. K tomu uzamykatelné víčko postačí.
Jíra
-
- Fiaťák
vicko-oprava
problem ve vicku je velice jednoduchy, je tam takova plastova soucastka, ktera se rozlomi a proto je nadrz trvale otevrena
bohuzel samostatne neprodejne
koupil jsem si vicko na punto, rozebral ho a soucastku pouzil do vicka od multiply
bohuzel samostatne neprodejne
koupil jsem si vicko na punto, rozebral ho a soucastku pouzil do vicka od multiply
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Víčko
Tady mají víčko nádrže : http://obchod.autokelly.cz/?SRC=100&RowID=31312991