technická
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
technická
Zdravím všechny, už jsem se tady sice dlouho neobjevil, protože mám málo času, ale chtěl jsem se zeptat ... jak lidi řešíte technickou??? mám do 10.3. a už jsem s toho vynervovaný, nemohl by mi někdo poradit ?? jsem s Ostravy, tak kdyby o něčem někdo věděl, byl bych moc rád ...
Punto MK1 1.2 1998..
- Reklama
Re: technická
Já řeším technickou tak, že zavolám na STK, objednám se, sednu do auta a zajedu na TK. Oni ti auto zkontrolují, nalepí nalepky... Tak to chodí.
Hustokrutost
... jj presne tak ... na podzim jsem zajel na technickou a cekal co bude ... vse v poradku bez zapisu ...
... kdyz neco najdou tak to sprav a znovu na stk ... zadny nervy ...
... kdyz neco najdou tak to sprav a znovu na stk ... zadny nervy ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
jako auto je po technické stránce ok:D ... ale jinak .. Emise asi zěžko, protože je upravený výfuk, pak nárazníky, félie, zrcátka, prahy ..... a interiér.... komplet v kůži a ted tam není sedačka přední a ta, na které sedím já..no, není origo .. bude to sranda:D
Punto MK1 1.2 1998..
Upravený výfuk je co? Bez katalyzátoru? Za sedadla se většinou nevyhazuje. Pokud to moc nerazí do očí.
abych to upřesnil, tak tady jsou fotky:) ... auto je cca 5 cm od Země, prahy, nárazníky, fólie, křídlo, zrcátka ... ten výfuk: není kat a je tam ladák ... a vnitřek: komplet zástavba audia v kůži, pak volant sportovní taky v kůži + sportovní sedačky a ted tam je jen jedna:D .. takže to bude sranda:) ..
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/30161/12092009707.jpg_1.05MB.html
http://www.edisk.cz/stahni/14849/12092009702.jpg_1.07MB.html
Punto MK1 1.2 1998..
Jak to máš řešené s lambdou? Je zapojená? Vyřazená? I bez katu projdeš,jde to.Ale pokud nemáš známého na měření emisí,tak si budeš muset pohrát s palivem. V Ostravě a okolí asi E 85 nemají co? http://www.cukrovaryttd.cz/agroetanol-t ... stanice=26" onclick="window.open(this.href);return false; Ve Valmezu je čerpačka. Natankuješ natural 95 a E 85 1:1 a projdeš emisemi bez problémů
Jo tak pokud to auto vypada takhle, tak good luck. Mozna bude problem najet i na rampu. Folie, pokud mas atesty, tak nevadi. Ja s foliema normalne projizdim. Emisema neprojdes, to je jasny a hlavne ladak hodne bije do oci. Ja, kdyz si dam na auto ladak, tak si stary komplet vyfuk s katem schovam a na technickou ho prehodim. To je prace na par minut...
Veci v interieru, pokud jsou kompletni a nebijou do oci, tak taky nikdo neresi. Akorat, pokud mas v technicaku zapsany airbag, tak tam vrat puvodni volant s bagem. Jinak je jedno, jaky volant tam je. Kola sundej a nandej zimaky. Stejne tak s naraznikama......
No zkratka hodne stesti...
Veci v interieru, pokud jsou kompletni a nebijou do oci, tak taky nikdo neresi. Akorat, pokud mas v technicaku zapsany airbag, tak tam vrat puvodni volant s bagem. Jinak je jedno, jaky volant tam je. Kola sundej a nandej zimaky. Stejne tak s naraznikama......
No zkratka hodne stesti...
Hustokrutost
Petr1968 píše:Jak to máš řešené s lambdou? Je zapojená? Vyřazená? I bez katu projdeš,jde to.Ale pokud nemáš známého na měření emisí,tak si budeš muset pohrát s palivem. V Ostravě a okolí asi E 85 nemají co? http://www.cukrovaryttd.cz/agroetanol-t ... stanice=26" onclick="window.open(this.href);return false; Ve Valmezu je čerpačka. Natankuješ natural 95 a E 85 1:1 a projdeš emisemi bez problémů
Lambdu resit nemusi, ta je pred katalyzatorem.
Hustokrutost
díky za rady, já to jdu ráno zkusit, známý to někde dohodil, tak jsem zvědav, no:D .. je to přezuté na zimákách, které mám v techničáku a sundaný přední nárazník, at se dostanu na válce .. jinak je tam celý podvozek nový, brzdy, ramena atd ... čepy, takže po technické stránce snad není problém:) ... no, uvidíme:D
Punto MK1 1.2 1998..
hodne stesti,.. jak jsou jine narazniky i kola, tak by t mohlo projit,.. no az na ten vyfuk.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
ták, technickou mám zasebou:).. jdu to zapít... ale měl jsem štěstí jak prase, protože to auto si nějak hodně sedlo a ten zadní nárazník tam zůstal, nestihl jsem ho vyměnit a chyběl ani né milimetr a nepřejel bych přes Válce... a na emise jsem asi nešel, ale mám to všechno a ani né tak draho, takže jsem moc rád a auto může jít konečně do laku:)
Punto MK1 1.2 1998..
Horší je to u aut co mají 2 lambdy. Před a za. jimy: Jak to myslíš asi nešel? Na emise? Snad máš protokol z emisílacin píše:Petr1968 píše:Jak to máš řešené s lambdou? Je zapojená? Vyřazená? I bez katu projdeš,jde to.Ale pokud nemáš známého na měření emisí,tak si budeš muset pohrát s palivem. V Ostravě a okolí asi E 85 nemají co? http://www.cukrovaryttd.cz/agroetanol-t ... stanice=26" onclick="window.open(this.href);return false; Ve Valmezu je čerpačka. Natankuješ natural 95 a E 85 1:1 a projdeš emisemi bez problémů
Lambdu resit nemusi, ta je pred katalyzatorem.
papír mám, ale ani jsem tam nenajížděl:) ... hold kdo umí, ten umí:) .. né, ale jsem za to moc rád, že jsou takoví známí, kteří umí pomoct:)
Punto MK1 1.2 1998..
hlavne se o takovych "výhodách" nepíše veřejně na foru,... pro příště !
jinak jaky bude lak?
jinak jaky bude lak?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz