PotkanGT píše:Vytiahol som von palubovku cumim na to kurenie jak taso a neviem kde zacat.problůem je v tom ze tam nikede je aj klima a od motora idu okrem tych hadíc aj dve hlinikove trubky.Budem ich muset odpojit a vypustit napln v klime alebo sa da ten radiator vytiahnut aj bez toho???robil to uz niekto??
PS:dost yb mi pomohol aspon obrazok toho kurenia v reze aby som vedel co a jak.dik
Musis vypustit aj klimu, bez toho to nepojde, ale zase na druhej strane ked napustis novu napln klimy, tak ti precistia aj klimatizacny system, resp. dezinfikuju a zistia ci je ok. Ked vymenis radiator, tak nezabudni si vymenit aj pelovy-interierovy filter, aj ten dost vplyva nato ci sa ti rosia okna, ja som to po kupe auta menil vsetko aj s radiatorom, klimou, filtrom a odvtedy neviem co su to zarosene okna a ked aj, tak nicim lepsie neodrosis ako s klimou. Inak ten radiator je prichyteny v priestore motora, takze tam to povolis, lebo on sa nasuva zvnutra, ale tie vyvody na hadice trcia v motorovom priestore. Celkove je to nestastne riesenie, na mnoho inych autach je to vsetko lahsie pristupne, ale tu si nepomozes inak, len tak ze to vsetko odstrojis