kod Autoradia
Moderátor: peta.smolik
kod Autoradia
ahoj lidi...chtel bych si take koupit CD prehravac z jineho stila, mam totiz jen kazetovy prehravac.
Otazka je ze mi rikali ve Fiatu neco o kodovani radia. Otazka dedy je jestli mu tam pujde jakekoliv radio nebo ho budu muset pred tim nechat nejak odkodovat??? pomozte diky.
Otazka je ze mi rikali ve Fiatu neco o kodovani radia. Otazka dedy je jestli mu tam pujde jakekoliv radio nebo ho budu muset pred tim nechat nejak odkodovat??? pomozte diky.
FIat Stilo 1,9JTD 115HP 3D
- Reklama
- kecka
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tam je problem ze kdyz ho vytahnes a das zpatky do stejneho auta tak to nevadi . Ale jak to das do jineho tak to chce kod to mi rikali ve fiatu ku kazdemu radiu by pry mela byt karta s kodem ..
Ex Stilo JTD 157PS
Čento 0,9 polokabrio
Punto Mk2 1,2 44kw taková lemra, ale do města dobré :-)
Roomster 1,9TDi 183ps :-)
Možnost zakladni diagnostiky kdyby někdo potřeboval :-) :-)
Čento 0,9 polokabrio
Punto Mk2 1,2 44kw taková lemra, ale do města dobré :-)
Roomster 1,9TDi 183ps :-)
Možnost zakladni diagnostiky kdyby někdo potřeboval :-) :-)
-
- Začátečník
Re: kod Autoradia
a co když to rádio vytáhnu dám tam neorigo a po čase zas vrátím origo bude to chtít kod nebo ne?
Fiat Stilo 1,9 JTD Multijet 104kw + chiptuning 3dv. r.v. 2005
Ja sem menil cernobilou navigaci za barevnou a stacil tam jenom prehrat firmware a kod zmizel. Takze odkodovani se nekonalo ..
Když koupíš radio bez kodu, tak mi pošli na mail seriové číslo radia a já ti pošlu kod na tvé radio.
kod jde přece zrušit,já ho nemusím zadávat
no chcu si tam dat panasonica a tam kod nedavam takze pak nebudu muset davat ani na to origo?
furt tak nějak nevim jestli kdyz vytahnu origo radio a dám neorigo radio a pak zas dam to origo tak jestli bude zakodovane nebo ne..
A jak to mám vědět? pokud je kod aktivní bude ho to chtít,pokud není nebude. Já ho mám deaktivovaný. Člověk co krade levné radio je socka a narkoman.A stejně nadělá víc škody kolem,než na ztrátě autoradia
Když tam dáš jiné radio original Vieston z jiného auta tak musíš dát kod,jestliže dáš neorigo a pak vrátíš to své origo tak to po tobě nebude nic chtít.Doufám že jsi to už konečně pochopil