HELP: Topení

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
remix
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HELP: Topení

Příspěvek od remix »

Zdravím chlapci....potřebuji poradit, je těžké vymontovat topení? Mám Fiat Bravo 1.6 16v ... rozvedu situaci, když topím teplým vzduchem tak se mi v momentě zamlží okna, cítím jako by to foukalo vlhký vzduch, asi mi někde prosakuje topení soudím... a taky mi ubývá voda z chladice... co s tím :(
Obrázek
Reklama

remix
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od remix »

No tak lidíííí.... jinak sem zjistil dalsi vec, kdyz k tomu zapnu klimu, tak se okna nemlzi.. tak ja nevim :(
Obrázek
Slavisimo
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

remix píše:No tak lidíííí.... jinak sem zjistil dalsi vec, kdyz k tomu zapnu klimu, tak se okna nemlzi.. tak ja nevim :(
ale to je normalni s tou klimou
BMW Power - Forever
remix
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od remix »

To je normalni ze se mlzi okna? tak to nevim, jeste k tomu mi ubývá voda, to mi neříkej, že mi to jde do oleje...nééé něco musí být s topením :( jen vědět, jak tak vyndat topné těleso....
Obrázek
Slavisimo
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

no myslel jsem ze kdyz das klimu tak se to nemlzi. ale abych rekl pravdu nam se taky voda straci a fakt sem se lekl ze to jde do oleje ale vicko oleje je normalni. tak nevim...Jinak mame uplne stejny Brava :D
BMW Power - Forever
remix
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od remix »

Koukám že fakt jo, dvojčátka :-) Já ho koupil teď ... známý si ho nechal dovézt z itálie před cca rokem.... teď jsem ho od něj koupil, protože potřeboval peníze.

Jinak k tomu topení..pročetl jsem pár diskuzí a údajně to u Brav dělá :( .. a že ještě většinou to bývá problém pylového filtru, tak to nějak zkusím pořešit...
Obrázek
Lock001
Začátečník

Příspěvek od Lock001 »

Okna na brave som mal tiez casto zamlzene ale zistil som ze mlzia sa iba vtedy ked cirkulacna klapka je v polohe vnutorny okruh cize v aute cirkuluje iba vzduch ktory je uzavrety vo vnutri a tym padom sa nemiesa so vzduchom zvonku.Okrem toho pri vlhkom pocasi zapinam ventilator na 2 a rozvod vzduchu so sipkou na okna odvtedy v pohode :!: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“