Díky, aha, tak starterem to točí pomalu ve velkých mrazech to je fakt, ale vždycky blafne napoprvý, když je olej pod minimem tak to ale napoprvý chcípne (v momentě kdy se jakoby postupně snižuje sitič asi, tak to nerozchodí tu poslední změnu dolů). Jednou za cas se zase objeví to, že například, když vyřadím na neutrál tak motor jakoby na zlomek sekundy chcípne ale nechcípne (nejlíp je to vidět při parkování, kdy se mění jednička se zpátečkou), ale to možná taky souvisí s tím olejem. Kontroluju ale při týhle nárazový spotřebě co má můj motor to nejde vždycky vychytat Tohle baterkou asi nebude a já doufám, že ten motor je opravdu nezničitelnej jak se říká a ještě chvíli vydrží. Už se vykašlu na výměny oleje a budu měnit jenom filtr, beztak se ta náplň procyklí za 10tkm tak 3xSnowfox píše:Co si hlavně pamatuju tak to hrozně líně startovalo a moc se nechtělo oknům...jestli se to nějak podepsalo na volnoběhu si nepamatuju už je to nějaká doba...každopádně si myslím že 36Ah je hodně málo..ale tje muj nazor..
Ale to jsem odbočil.
Miloš B.