MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje -;) - Marsox

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje -;) - Marsox

Příspěvek od HIISS »

Nj to som zistil odkedy mam auto,ze nieco kupim,a uz pozeram co dalej :D,a co mas este v najblizsom case alebo v neskorsom na plane kupit do punta?
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
Reklama

marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

straaasne vela veci :mrgreen:
urcite autoradio, lebo som predal svoje a uz dva mesiace pocuvam akurat tak motor :D , vymenit vsetky repraky zaroven, nech to konecne aj hra poriadne, dalej zadnu striesku, tu mam u kamarata odlozenu uz polroka :D , mozno elektricke spatne, mozno vyfuk a mozno sa nato vykaslem, predam auto a kupim si volaco novsie, silnejsie, bezpecnejsie a hlavne nie benzin, ale diesel, nejaku sikovnu alfu v plnej palbe, motor aspon 1.9jtd, najlepsie 2.4 jtd, dam to chipnut a cuore sportivo
uvidim :wink:
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

No ja si myslim ze mas vybavovo celkom slusne auto,rocnik neviem aky sice,ale zachovale je,mas posilovac,klimu,o nieco vykonnejsi motor,ale tak chapem,kazdy kto zaraba alebo nie tak vzdy casom chce nieco viac :),ja so svojim som spokojny,jedine do coho by som hned investoval je posilovac,ale je problem s montovanim..kedze nemam drziaky na cerpadlo atd..a som cital co je za potreby,i ked som si nato zvykol no bral by som posilovac donho hned,je to lahoda a clovek si uziva viac soferovanie :),a vykon motora..z toho si nerobim hlavu..aj tak mi niekedy pripada zive auto to :)
Obrázek
My Topic
Toti
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toti »

marsox píše: ...ale diesel, nejaku sikovnu alfu v plnej palbe, motor aspon 1.9jtd, najlepsie 2.4 jtd, dam to chipnut a cuore sportivo
plne odporučam :wink:
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

HIISS píše:No ja si myslim ze mas vybavovo celkom slusne auto,rocnik neviem aky sice,ale zachovale je,mas posilovac,klimu,o nieco vykonnejsi motor,ale tak chapem,kazdy kto zaraba alebo nie tak vzdy casom chce nieco viac :),ja so svojim som spokojny,jedine do coho by som hned investoval je posilovac,ale je problem s montovanim..kedze nemam drziaky na cerpadlo atd..a som cital co je za potreby,i ked som si nato zvykol no bral by som posilovac donho hned,je to lahoda a clovek si uziva viac soferovanie :),a vykon motora..z toho si nerobim hlavu..aj tak mi niekedy pripada zive auto to :)
rocnik je to 5/98, vybava na tu dobu bola slusna, dnes skoda hovorit :mrgreen: , no skoda ze tam nemas tie drziaky na montaz serva, ale ono je to o zvyku, mne v punte niekedy aj to servo prekaza, lebo je az preposilovane a to nie je dobre, ked sa chces ist vyblaznit na cesty plne zakrut tak potrebujes aj spatnu odozvu od cesty a tu pri tomto mojom preposilovanom serve nedostanem :? a ten vykon, skoda hovorit, pokial to nieje aspon 100kw a krutiak od 200 hore, tak to je bieda :(
jedine preco som este to auto nepredal je ze je bezporuchove a to doslova, jedine co bolo zle bol ten nestastny radiator, ale to som vedel uz pri kupe, inak nic, podvozok nebucha, hrdzu to nepozna, elektronika 100%na, vsetko tesni, nikde nic netecie,motoru som sa ani chytit nemusel, rozvody sa nerataju a tym ze tam lejem plnu syntetiku 10W60 som sa utvrdil v tom ze su to vydarene motory :wink:
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
Fiat Forever.
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

Toti píše:
marsox píše: ...ale diesel, nejaku sikovnu alfu v plnej palbe, motor aspon 1.9jtd, najlepsie 2.4 jtd, dam to chipnut a cuore sportivo
heeeeeej, no ja odkedy som sa viezol v chipnutom brave s motorom 1.9jtd, tak nic ine uz ani nechcem, ten pocit ako to tlaci do sedacky este aj pri zaradenej 5, clovek len prida, no parada a ta nafta, to je bohove, mal som to pozicane na dlhsiu trasu a parada, clovek sa mohol blaznit a nad 6 l, sa nedostal a pri pohodovej jazde spotreba hravo pod 5l, to sa mi lubilo, nie ako na mojom benzine, tam pohodova jazda 6-7l, a ked sa clovek chce blaznit a este tym ze je to 16v to clovek musi tocit a hned spotreba leti do nebeskych vysin :lol:
sice ten chip da zabrat spojke, turbu atd, ale tak to je uz dan za ten chip :mrgreen:
Fiat Forever.
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Tak i ked u novych sa deju uz poruchy,no u starsich treba to cakat,a ze tvoje to este nejak nechytilo...tak samozrejme len tak dalej prajem ti..ale musis vraviet aj o stasti :),zial clovek si nevybera a vsetko pride naraz,co sa tyka mojej kupi ja som pozeral na stav KM,,a chcel som ho so servom..len lenivost rodicov az na oca sa prejst nekde inde okrem Kosic,no keby si ho predaval a aj osobitne sedacky tak sa ozvi..beriem hned predne :D :)
Obrázek
My Topic
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

stav km nie je dolezity, dajme tomu 10 rocny motor s 90000km a ten isty s 250000 moze byt natom ovela lepsie, zalezi kto sa ako pred tebou staral, nato casom prijdes
a k tym sedackam, pochybujem ze by som predal len dve predne sedacky, iba komplet, ale samozrejme nic sa predavat zatial nebude :mrgreen:
Fiat Forever.
Toti
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toti »

marsox píše:
Toti píše:
heeeeeej, no ja odkedy som sa viezol v chipnutom brave s motorom 1.9jtd, tak nic ine uz ani nechcem, ten pocit ako to tlaci do sedacky este aj pri zaradenej 5, clovek len prida, no parada a ta nafta, to je bohove, mal som to pozicane na dlhsiu trasu a parada, clovek sa mohol blaznit a nad 6 l, sa nedostal a pri pohodovej jazde spotreba hravo pod 5l, to sa mi lubilo, nie ako na mojom benzine, tam pohodova jazda 6-7l, a ked sa clovek chce blaznit a este tym ze je to 16v to clovek musi tocit a hned spotreba leti do nebeskych vysin :lol:
sice ten chip da zabrat spojke, turbu atd, ale tak to je uz dan za ten chip :mrgreen:
no zas 2,4jtd nechodí na 6 litrov ale tých sedem sa dá v pohode spraviť priemerka, inak je to dosť pružný motor a je tam skoro jedno čo je zaradené proste podlaha a hned sa to zoberie :lol: trošku prehnane povedané :lol: ale tak je to 5valec s 305 Nm pri 2000 ot/min a to je dosť cítiť :wink:
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

No ja som so stavom KM nemyslel komplet vsetko co sa tyka motoru a karoseria,karoseria s KM nema nic,ale zas po stranke motora moze byt natom lepsie aj nemusi,a tak predas komplet 4ks sedaciek s tym ze zadne das zdarma :D..,nebridim ti temu..ak daco nove..tak sup ako ja :)..caf zatial
Obrázek
My Topic
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

[/quote]
no zas 2,4jtd nechodí na 6 litrov ale tých sedem sa dá v pohode spraviť priemerka, inak je to dosť pružný motor a je tam skoro jedno čo je zaradené proste podlaha a hned sa to zoberie :lol: trošku prehnane povedané :lol: ale tak je to 5valec s 305 Nm pri 2000 ot/min a to je dosť cítiť :wink:[/quote]
no to ze su diezle pruzne som uz zistil, napr. na firemnom jeepe ked som omylom namiesto 2 zaradil 5 a motor s obsahom 2,9 sa veselo rozbiehal dalej :lol:
2,4jtd je fajny motor, napr. lybru s tym motorom by som prijal hned, hlavne teda tych 5 valcov i ked vraj podvozkovo, resp. napravy, zavesenia su dost citlive, preto skor asi 1,9jtd, ale tak nieco z toho urcite :wink:
Fiat Forever.
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

dnesny den ma prekvapil, musel som normalne zastavit, mi to nedalo :wink:
ja tam uz take cislo urcite neuvidim, iba snad niekto kto to po mne kupi, ale aj to by bolo uz moc podozrive :mrgreen:
a pre tych co chcu spekulovat nad tym ci tam uz predomnou taketo cislo nebolo, ruku na srdce, pri tych nasich dovozoch, co si budeme nahovarat :D hlavne ze auto poslucha a ide :mrgreen:
Přílohy
New_New_12012010296.jpg
New_New_12012010296.jpg (86.92 KiB) Zobrazeno 3314 x
Fiat Forever.
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

pekné číselko :D , nech slúži ešte aspon raz tolko
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
marsox
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od marsox »

heh, dik, ale inac to auto uz mozno ma raz tolko odsluzene :roll: , tak ma napada, aku ma taky maloobjemovy motor zivotnost? resp. kolko to vydrzi kym sa to uplne nerosype?
Fiat Forever.
johnyvine
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnyvine »

to by zaujmalo aj mna :)ale je tam velmi vela faktorov ktore vplyvaju na celkove kilometre
Punto 16V 63kw/85PS, r.v. 1999, Mk1 , modrá metalíza 5dv, full, motor 176.B9000
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“