MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
vrabectu
Zkušenej Fiaťák

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS

Příspěvek od vrabectu »

čus moc pené to sání kde si sehnal materilá pro stavbu příruby a jak dlouhá ti stačila ta leštěná trubka ?
Reklama

HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

vrabectu
Ahoj
Ten privod kde zacina sanie a sa napaja ten valec,tak ten valec samozrejme -domaca vyroba,upravil sa pozadovany vnutorny a vonkajsi priemer a zafarbilo,urobily diery a navarila rurka,a od nej sa tahalo sanie,tie lestene rurky..su chromovane..a zohnal som ich z nabytkarskeho obchodu,v ktorom predavaju ako chromovane nozky-rurky pod stol,dlztku ti teraz neviem uz povedat,to uz sa upravovalo podla vlastneho zaujmu ak sa prilozilo..a aby vsetko zhruba voslo vedla motora
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
vrabectu
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od vrabectu »

dík už sem si našel na netu trubky a kolena aj tu teroochranu na filtr ale za 1250kč tak skusím ještě obchody s nábytkem jestly tam bude levnějš a ještě bych měl dotaz k té přírubě ta je z jakého materiálu a to víčko naní ?
DÍK.
PuntoRacer
Všeználek

Příspěvek od PuntoRacer »

chceme uz vidiet fotky auta so strieskou....sup sup :!:
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Chcel som ho umyt v nedelu ako som slubil,len bolo riadne zamracene,a dnes opat pre zmenu prsalo,len co sa to trocha ukludni to pocasie tak umyjem a sfotim :),
Momentalne sa pomalicky uz zacina pracovat na osadeni subwofera so zosikom,
Ale tak kopec roboty natom je,kedze to uz zacalo s autoradiom lebo sme zistily ze ono je pricinou toho ze baterka sa vybije rychlo,ak je radio vypnute a auto nenastartovane,vela odoberalo az 0.18A,tak sa to spravilo po pretoceni kluca ze len bude sa zapinat ale zas ine nevyhody..ze pojde iba ak auto nastartovane,a kedze sa ide osadzovat aj zosik so subacom tak dalsia kabelaz,a to vyriesit aby som mohol subac osobitne zapinat,radio osobitne,a hlavne ak auto nemam nastartovane..takze teraz dost vela casu tomu sa venuje..a zajtra idem kupit este nejaku kabelaz nato a nejake tlacitka
Obrázek
My Topic
elektromusic
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od elektromusic »

HIISS píše:Farbu som prv dal miesat v Sikense,lenze sme ju striekli a robily sa take bodky na strieske atd,potom sme som sa dozvedel od lakernika ze nema dobre skusenosti so Sikensom,tak som bol dat namiesat za VSS na juznej triede,jak mas Tabulu Drevona,a ked zatocis z hlavnej cesty do prava tak mas dve odbocky ,a nepojdes do lava do Drevony ale do prava,dali sme namiesat 2dc farby..strieklo sa s nou 2 spatne a strieska,co sa tyka zvysku farby som sa nepytal lakernika ci sa daco zvysilo,ale ked hej tak zrejme vela nie,takze nemam zvysok doma,a kde si zohnal striesku? ako vyzera? nova z obchodu ci od nekoho?
ok nevadi že nemaš tu farbu..ja len tak či nahodou ti nezvíšilo ..a striešku som zohnal od jedneho chlapca z čečejoviec..rozpredaval punto..je to ta dlhšia verzia striešky..tušim že ju tu niekto mal na fore..je taka ista ako na fotke len zelena a brzdove svetlo ide jak chce :D..kablovačka je už na odpis :D
Přílohy
kridlo.jpg
kridlo.jpg (22.35 KiB) Zobrazeno 2960 x
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Elektromusic
Este mi povec ako dlho si zhanal striesky od ruky? :D,nech ma prazi :D,lebo ja ju zhanal velmi dlho a neuspesne,inac toho typka na tej fotke poznam,on predaval alebo predal uz to punto,poznam sice ho cez net,tak super,nech sa podari osadit :),co inac nove pribudlo od zrazu? a co este planujes?
Puntoracer
Dnes som inac bol vo Fusione,sa pytat na tu foliu na B-stlpik tak mi povedal ze este nedosli :D,pricom asi takmer pred mesiaocm som im vtedy pisal mail a odpisal mi ze ma objednane,tak co uz,pokial by si sa dozvedel este o nejakom shope kde to predavaju v KE original na auto..tak ma prosim kontaktuj
Obrázek
My Topic
elektromusic
Zkušenej Fiaťák

HIISS píše:Elektromusic
Este mi povec ako dlho si zhanal striesky od ruky? :D,nech ma prazi :D,lebo ja ju zhanal velmi dlho a neuspesne,inac toho typka na tej fotke poznam,on predaval alebo predal uz to punto,poznam sice ho cez net,tak super,nech sa podari osadit :),co inac nove pribudlo od zrazu? a co este planujes?
Puntoracer
Dnes som inac bol vo Fusione,sa pytat na tu foliu na B-stlpik tak mi povedal ze este nedosli :D,pricom asi takmer pred mesiaocm som im vtedy pisal mail a odpisal mi ze ma objednane,tak co uz,pokial by si sa dozvedel este o nejakom shope kde to predavaju v KE original na auto..tak ma prosim kontaktuj
no vieš ako dlho ?..asi tak dlho že som bol na pokeci..a chlapec pisal na plochu že rozpreda Fiat punto :) a o par dni sme sa stretli v šaci a dal mi ju za par drobnych si myslim :P a k tym dalšim upravam ešte neviem..uvidime na jar ako budem na tom s financiami..ale skor by som chcel dať peniaze do lakovačky kapoty a strechy na čierno a automaticky aj čierne kola ..uvidime..možno z toho nič nebude..len mam taku viziu :lol:
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Videl som raz inzerat na 3-dver.punto v mojej farbe a tiez malo ciernu strechu,a neviem tusim aj kapotu ale to uz nesom si isty,nevyzeralo to zle,elektrony malo strieborne-klasika,Tak uvidis sam :)
Obrázek
My Topic
elektromusic
Zkušenej Fiaťák

ja som videl ten inzerat..to punto mal jeden šracko zo Starej Ľubovne...bolo pekne fakt
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Tak vas zdravim,konecne po nejakom case som si nasiel cas a som urobil par foto puntika,slo by to skor ale travil som nanom jeden vikend za druhym,kedze cez tyzden nebolo nato cas a na nektore veci sa muselo cakat a tak sa to len predlzovalo:
ako prva pribudla na puntovi nova strieska,montaz trocha pretrvavala kedze bol problem s jej strieknutim:

Obrázek

Obrázek

Spolu so strieskou som sa rozhodol strieknut aj vonkajsie spataky,ale nie cele,bez toho trojuholnika..podla mna to viac ladi s deflektormi:

Obrázek

A kedze v tom case som kupil Subwofer so zosikom ako setik..a doplnil komplet ozvucenie v JBL..tak sa sla kupovat kabelaz,bol som v tom lajik aku potrebujem kabelaz a ako zapojit a tak dakujem z fora chlapikovi Xeromax v tejto veci za pomoc.Este predtym som vytlmil podlahu v kufri tlmiacim materialom vibraflex,pouzil som 2ks cele..coz hned bolo spolu 6Kg naviac v kufri.(okrem toho este som dal dole tapacir 5.dveri a oblepil som tie rebra-dieri za tapacirom textilnou paskou ako odporucaju,a zaroven som nalepil ANS penu na ten tapacir a tak ho spat osadil,to uz som nefotil..iba ten vibraflex

Obrázek

Potom sa mohol nainstalovat setik:

Obrázek

Obrázek

Este pred jeho instalovanim nastal problem a to taky,ze puntik mi jeden tyzden dlhsie stal doma..a ak som potreboval odist ..tak som zistil ze sa vybila baterka,po premerani sa zistilo ze autoradio taha z baterie 0.18A..coz max by mal byt do 0.05A,,tak sa prerabalo napojenie..a zaroven som chcel aby aj subac som mohol osobitne vypinac od autoradia,k tomu sa hodila ledka modra signalizujuca zapnuty stav subaca,okrem toho to dobre vyzera aj vecer,pekne osvetluje strop :)

Obrázek

Obrázek

Okrem tychto veci este planujem ocalunit dvere ,z vrchu by mala ist par cm modra kozenka..a zvysok cierna,dal mi ju jeden menej znamy zošit,maly by nanej byt aj pruhy po dlzke.,tak ako je original ocalunenie,ze nebude kozenka zarovno..ale zial este nejak stale to neni hotove..a nerobi to doma ale v praci..takze cakam..
Dalej rozmyslam este nad kupou kapacitora k tomuto setu
Oblepit B-stlpiky. original foliou nato urcenou..ale zial este neprisiel tovar do obchodu zkade to chcem brat
A davnejsie som rozmyslal aj znizit auto..ale este nadtym porozmyslam..kedze uz teraz tlmiaci material ktory som dal ma spolu 6Kg,subac ma 21Kg a zosik takmer 4Kg,coz ked zratam je to nieco cez 30Kg tazoba na zadok,a zaroven aj pneu nemam nejak nizkoprofilove,nase ulice v nasom okoli nesu ako v Amerike..a ak uz to mam znizit tak aby to aj ukazalo a bolo vidiet rozdiel,takze to su tie dovody a preto si to este necham prejst hlavou
Obrázek
My Topic
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

vyzerá to super :shock: , krásna prácička :wink: , tiež sa chystám spraviť niečo s hudbou v mojom Punte tak sa budem mať potom aspon s kým poradiť...aký máš názor na ten Vibraflex? ako sa lepil? bolo ho treba nahrievať teplovzduš. pištolov?dával si 2mm, alebo 4mm hrubý?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Tak je velmi pevny a tvrdy,predava sa 2.5mm a 4mm,ja som kupoval 2.5mm s tym ze vytlmim dvere a nieco dam do kufra,do dveri mi radily 2.5..ze to uplne staci,lebo potom dvere budu velmi tazke..lebo nim budem lepit vnutro dveri za rebrami a zaroven aj tie rebra...takze akoby dve vrstvy a tym padom kedze je velmi tazky aj dvere po vytlmeni budu velmi tazke tak mi preto radily ze 2.5mm staci,lepil sa velmi dobre,je lepiaci samozrejme a teplovzdusnou pistolou som ho nahrieval..ale pekne sa ohybal ,trocha som postlacal a bolo to,nemam uplne kufor vytlmeny..lebo nenakupil som tolko toho vibraflexu..ale co sa tyka podlahy na lezato mam celu,len boky nemam..takze aspon nieco,a zostali mi doma tri kusy toho vibraflexu este..takze nim vytlmim predne dvere..tak 3-4ks mi bude treba nane,ak trocha bude chybat tak ten jeden kus dokupim,no a ANS pena este na tapacir dveri pojde
Inac unas na Slovensku ho maju velmi draho,ja som mal stastie a som vystihol akciu na prohifi.cz..,bral som 5ks vibraflexu,3 ANS akusticke peny+10Eur postovne ma stalo kedze z Česka a ak som tu celu objednavku zratal s postovnym tak ma vysla lacnejsie o nejakych 20Eur oproti Slovensku :),ale uz nanho nemaju akciu
Obrázek
My Topic
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Tak pribudla do punta a pre hudbu opat dalsia vecicka,tentoraz kapacitor Dietz 1F,zohnal som ho fungel novy za slusnu cenu 53Eur :)

Obrázek
Obrázek
My Topic
Palis
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palis »

ja som sa ta chcel HIISS opytat ze aku mas prosim ta baterku na taku zostavu??dik moc
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“