HELP - Náplň do chladiče
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: HELP - Náplň do chladiče
Dolej to třeba http://oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=187" onclick="window.open(this.href);return false;
- Reklama
Takže bez dierky,ale čo s tým vzduchom,čo tam stále bublá???
Punto 1,2 8V 5dv
Jak bublá?? Nemáš nakonec prdlé těsnění pod hlavou?
Nie,mne to bublá v radiatore vo vnútri v kabíne vždy po naštartovaní,keby bolo ... tesnenie pod hlavou,tak bz hádam bublalo v expanznej nádržke.
Punto 1,2 8V 5dv
Také mě to bublalo. Ale bylo tam málo kapaliny,zavdušněné
Veď práve,ale nedá sa mi to nejako ovzdušniť.Ako si to ovzdušnil?Skús mi prosím ťa podrobne opísať postup
Punto 1,2 8V 5dv
Nepomůžu Ti. Pouze jsem to dolil.
Ja som tiež dolial,ale stále bublá.No neva budem to skúšať ďalej
Punto 1,2 8V 5dv
no. mne to bublat prestalo... uvidime, ci uplne.
Reno skus este taku fintu, ze nastartujes auto, zohrejes motor na podprevadzkovu teplotu(cca 90 stupnov) a potom pomaly srobovakom povolis ten ventil na hadici. mal by vyfucat vsetok vzducha a zacat vytekat kvapalina, kedze system je uz pod tlakom. tak by to malo byt celkom odvzdusnene.
Reno skus este taku fintu, ze nastartujes auto, zohrejes motor na podprevadzkovu teplotu(cca 90 stupnov) a potom pomaly srobovakom povolis ten ventil na hadici. mal by vyfucat vsetok vzducha a zacat vytekat kvapalina, kedze system je uz pod tlakom. tak by to malo byt celkom odvzdusnene.
Fiat Punto 1.2 8V 44kw mk2b r.v. 2006
To taky asi vyzkousimdombo píše:no. mne to bublat prestalo... uvidime, ci uplne.
Nějak jsem moc nechytil, proč se na to ptáš znova. Vždyť na toto ses už ptal v únoru a dostal si odpověď od Xeromaxe (na 2 stránce tohoto vlákna).Reno píše:Veď práve,ale nedá sa mi to nejako ovzdušniť.Ako si to ovzdušnil?Skús mi prosím ťa podrobne opísať postup
Btw máš to špatně odvzdušněné, takže to udělej pořádně a máš klid Pokud se Ti to však stále zavdzušnuje, tak máš buď prdlé těsnění pod hlavou anebo špatné víčko na expanzce.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
a taky by nebylo marné přepnout ovladač topení na teplo, protože pokud ho máš na studeno je zavřený trojcesták na radiátoru a odvzdušníš prdlačku. víčko má odpouštět přetlak myslím při 1,4bar-dá se otestovat pokud máš kompresor nebo pumpu s manometrem. přitlačit hadičku na díru uprostřed a nad 1,4 to musí začít fučet
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
No konečne! Už to je ok,pomohla tá finta s tým ovzdušnením pomocou šrobováka pri zohriatom motore. Ďakujeeem vám
Punto 1,2 8V 5dv