PRIRUBA NA SANIE
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
PRIRUBA NA SANIE
ydravim ludia chcel by som od vas jednu vec vedel by niekto virobiť prirubu na sporotve sanie na karbrator ?? ale chcel by som to aby to bolo pekne leštene myslim toto na tej foto ja som zo ZA bolo by dobre keby to niekto mi spravil a chcel by som vedeiť ze asi aka cena by bola ????
- Přílohy
-
- kopiep1020141.jpg (91.96 KiB) Zobrazeno 4180 x
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
Re: PRIRUBA NA SANIE
hissova praca
-
- Začátečník
elektromusic píše:hissova praca
TOMU SOM NEPOCHOPIL AKOZE HISSOVA PRACA ??? to co malo znamenať ?
HISS je jeden z členov tohto fora
tu máš tému o jeho aute, tam sa ho môžeš popýtať, https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... &start=105 prípadne mu pošli sz
tu máš tému o jeho aute, tam sa ho môžeš popýtať, https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... &start=105 prípadne mu pošli sz
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
krasa presne toto prave potrebujem.a to dost surne.takze sa pripajam k tej prosbe
http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
zajtra pohladam vykres svoj co sa podla neho robilo,mam na mysli vykres na ten valec..ktory sa daval na karburator ,ho oskenujem a sem hodim,dnes uz hoci vecer-nevecer ale casu mi nezislo
to by mi dost pomohlo super diky
http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Liquido-tú hadicu na prívod vzduchu, môžeš s kludom dať dopreč, je tam uplne zbytočná, skúšal som, jazdiť s nou aj bez nej a absolutne žiadny rozdiel
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ta hadica mozno by aj bola ucelna ale musela by byt dobre nastelovana smerom dopredu,nie iba vyvedena dole a spustena,takym smerom pri narazniku natocena aby sla proti vetru
okrem toho prikladam slubeny vykres podla ktoreho sa robil cely ten valec aj s vikom do mojho Punťa
Ale vravim Punta 1..maju rozdielny priemer privodu na karburatore..mam na mysli napr: 1.1 motor oproti 1.2,takze odporucam si premerat svoj priemer a podla neho urobit celi ten valec atd,,vykres pouzite hlavne pre prehlad co treba urobit atd
okrem toho prikladam slubeny vykres podla ktoreho sa robil cely ten valec aj s vikom do mojho Punťa
Ale vravim Punta 1..maju rozdielny priemer privodu na karburatore..mam na mysli napr: 1.1 motor oproti 1.2,takze odporucam si premerat svoj priemer a podla neho urobit celi ten valec atd,,vykres pouzite hlavne pre prehlad co treba urobit atd
diky. este to premeram racej
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Liquido
pokial sa nemylim a pozeram tak mas Punto 2,takze pre teba to urcite plati aby si si to premeral ,kedze rozmery boli brane pre Punto 1 1.2
pokial sa nemylim a pozeram tak mas Punto 2,takze pre teba to urcite plati aby si si to premeral ,kedze rozmery boli brane pre Punto 1 1.2
-
- Zkušenej Fiaťák
HIISS ma pravdu ohľadom toho umiestnenia hadice k filtru..ja mam taktiež hrušku KN priamo na klapke a hadicu nadoraz ku spodnej časti naraznika kde je to rebrovanie ,že rovno do nej fuka a je pritlačena uplne k filtru..a myslim že je to lepšie ako nič...živy priklad toho že cez hadicu pekne prudi vzduch bolo to že ešte v lete som nečakane vpalil do obrovkseho roju nejakeho hmyzu a na druhy den pozeram a filter totalne zasraty tym hmyzom ale už v tekutej forme ..hned som ho musel isť vyčistiťHIISS píše:Ta hadica mozno by aj bola ucelna ale musela by byt dobre nastelovana smerom dopredu,nie iba vyvedena dole a spustena,takym smerom pri narazniku natocena aby sla proti vetru
elektromusic-nechcem sa hádať, ale presne ako to opisuješ som to mal aj ja, akorát čo ja mam filter zn. Sprintfilter, a práve kvôli tomu špinení filtra v tom mieste kde bola na neho natočená tá hadica, som tú hadicu dal dofaka, a nič, absolutne žiaden rozdiel, ale tak prakticky to je jedno či si tam niekto niečo dá, alebo nie
-
- Zkušenej Fiaťák
možno maš aj ty pravdu..kto vie..aaaaaale ked som tu hadicu dostal k filtru prečo ju tam nedaťMatto píše:elektromusic-nechcem sa hádať, ale presne ako to opisuješ som to mal aj ja, akorát čo ja mam filter zn. Sprintfilter, a práve kvôli tomu špinení filtra v tom mieste kde bola na neho natočená tá hadica, som tú hadicu dal dofaka, a nič, absolutne žiaden rozdiel, ale tak prakticky to je jedno či si tam niekto niečo dá, alebo nie