tonování oken

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
brake
Začátečník

tonování oken

Příspěvek od brake »

Potřeboval bych pomoc . Koupil jsem si Punto rv. 1999 je to ješte ten starý vzhled 5DV koupil jsem si folie a chtel jsem si je sám nalepit ,ale mám jeden problém .Zkoušel jsem to nalepit na na zadní dveře za řidičem vše šlo OK akorát jak je těsnící guma kolem celého okna tak mě ta folie nešla dat pod tu gumu na pravé straně okna (pohled ze vnitř auta) tvořily jse tam bublinky nešlo to vyhladit. Pak jsem si všiml že na předních dveřích je ta guma taky tak .
Chtěl jsem se zeptat jestli si to nekdo nelepil taky sám a má s tím nějaké zkušenosti . Děkuji za odpovědi
Reklama

zokot
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: tonování oken

Příspěvek od zokot »

Sám pokud to neumíš tak to nedělej a vykašli se na to. Nebude to vypadat dobře to mi věř.
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
brake
Začátečník

Příspěvek od brake »

zokot píše:Sám pokud to neumíš tak to nedělej a vykašli se na to. Nebude to vypadat dobře to mi věř.

Sám bych jsi to nědělal . Udělal by mě to známý umíto dělal jsi to na svém autě má fokusa tam stím neměl problém. Akorát nevíme jak to udělal u toho kraje tam nám zavazí ta těsnící guma ,jedině ji zdělat ,ale to jse bojím abych jí tam pak dal zpět dobře.
zokot
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zokot »

Ta guma tam blbě nejde dát. Jen to chce ji vzít trochu silou.
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“