Tak včera jsem dokončil přesuny vláken do jednotlivých témat, ne vždy bylo rozdělení jednoznačné a o některých vláknech jsem musel dlouze přemýšlet. Problém samozřejmě dělala vlákna s nadpisy typu "pomoc", "zrada", "zlobí", "poradí někdo" apod.
Proto bych apeloval na to, aby nadpisy v kostce vystihovaly řešený problém! Spoustu vláken jsem musel komplet pročíst, abych věděl, kam patří a dozvěděl jsem se při tom spoustu věcí, skoro víc, než bych chtěl
U některých vláken jsem si nebyl jist, kam s nimi. Typicky např. klíče a vše co souvisí s otvíráním a zavíráním auta je v pod položkou
Elektrika, i když některá vlákna se vlastně elektriky netýkají.
Dalším byly žádosti o posouzení vyhlédnuté ojetiny, ty jsem zařadil do sekce
Servis, protože se tam mimo jiné řeší prodejce či věci kolem prodeje a nákupu.
Posledním a zatím nevyřešeným dilematem je vše, co se týká
světel a svícení. Tato vlákna jsou totiž rovnoměrně rozdělena do kolonek
Elektrika a
Exteriér. Neuspěl jsem ani u Puntařů, kam jsem se podíval pro inspiraci, bohužel v tom mají naprosto stejný chaos. Já bych to rád sjednotil a vše kolem vnějšího osvětlení bych dal pouze do jedné sekce (já hlasuji spíš pro
Elektrika), ale zajímal by mě váš názor. Zkusím k tomu udělat nějakou anketu.
A ještě jedna věc. Bylo by dobré, kdyby si uživatelé dali do podpisu typ motorizace svého zvířátka, případně i roky výroby. U některých dotazů - zejména na motor - to chybí a odpovídající pak složitě zjišťují, na co vlastně mají odpovídat.
Přeji všem hezké Velikonoce!
Kubííí
P.S. Rozdělení ještě určitě není 100%, takže když narazíte na nesrovnalost, dejte vědět. Stejně tak, když objevíte vlákna, která by stálo zato sloučit (nebo rozdělit), nebojte se ozvat.