Originální plato MK1

Autorádia, navigace, repro, audio-zástavby - všecko kolem duc duc

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Borecek21
Začátečník

Originální plato MK1

Příspěvek od Borecek21 »

zdravím chtěl jsem se zeptat,chci si dát do plata ovály výkon 500 W,jsem zvědav jak to bude hrát v originálním platu,nebo mam udělat ze dřeva nebo MDF desky?
Reklama

Toti
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: Originální plato MK1

Příspěvek od Toti »

Podla mna je určite lepšie spraviť nove plato z MDF lebo origoš je moc tenké si myslím nato a neviem čo to spraví ked sa tam daju silnejšie repro či by to nejak nedrnčalo alebo nejak neovplyvnovalo zvuk. Ja mam plato pre istotu z 30mm MDF :D
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
Borecek21
Začátečník

Příspěvek od Borecek21 »

Toti píše:Podla mna je určite lepšie spraviť nove plato z MDF lebo origoš je moc tenké si myslím nato a neviem čo to spraví ked sa tam daju silnejšie repro či by to nejak nedrnčalo alebo nejak neovplyvnovalo zvuk. Ja mam plato pre istotu z 30mm MDF :D

a na kolik tě vyšlo to plato?
Toti
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toti »

No plato ma nevyšlo vpodstate nič pretože to bolo pôvodne z tipa plato a povalovalo sa asi rok v garaži tak som ho upravil trochu na velkosť punťáckeho a vypilil väčšie diery na repro, a látku som mal tiež doma čo mi ostala zo subaču :D ...ale tak stačí ti aj 20mm MDFka na plato, treba sa ísť niekde spýtať kde to predavaju či nemaju nejake zlomené dosky tej MDF ( napr tie čo byvaju na vrchu palety a su rohy nalomené tak davaju lacnejšie) alebo ak poznáš nejakeho stolára
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
phaeton_esc
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od phaeton_esc »

stav se v OBI, kup si MDF desku (když nebudou mít tak případně nějakou 18mm tlustou OSB - nebo jak tomu nadávaj) nech si jí oříznou na požadovanej rozměř a pak už to jenom dořežeš. když si s tím pak budeš chtít ještě hodně vyhrát, tak můžeš nějak vyřešit šňůrky kterejma je zavěšený ke kufru, já osobně sem na to kašlal

do plata sem dával 100w JBL a nedovedu si představit jak by to vypadalo v v původním platě, navíc jestli by to plato vůbec vydrželo

mě celá ta sranda i s potažením vyšla na 350 za materiál...práce zadara, bo sem to dělal sám
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Odpovědět

Zpět na „Punto - autohifi“