Cierne disky by sa hodili jedine s toho dovodu,ze auto tak trochu vyzera agresivne a cierne kola by tomu dodali ten spravny "šmrnc",Keskiny sa sa mi viac hodia na lestenky,tazko posudit ako by padli na puntidlo,aj ked na obrazku vyzera velmi pekne
V piatok zajdem za chalanom do predajne,sadnem s nim na hodinku za katalog a este raz sa nato poriadne pozrieme.
Pomoc pri vybere alu diskov (seriozne)
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Pomoc pri vybere alu diskov (seriozne)
zkus nahodit jeste nejake treba hodne paprskove, ne-limcove.
Jinak za mě 5) nebo 2)., nahradnici Dotz.
Jinak za mě 5) nebo 2)., nahradnici Dotz.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy som uz pisal sz,tak teraz sa podelim so skutocnostou aj s ostatnymi.
Dnes som bol za tym kamosom.Uvazovali sme nad Keskinami KT1.Najprv som chcel 7,5x16 s pneu 195/45 R16 v predu a 9x16 s pnue 215/40 R16 v zadu.Ale kazdemu asi doslo ze 215/40 by bol uz extrem.Takze sme zvolili alternativu 7,5x16 s pneu 205/40 R16 v predu aj v zadu.Stym ze popripade by sa hodili do zadu podlozky cca 20mm alebo viac,podla potreby.
Jediny problem je v tom ze gumy 205/40 R16 su velmi atipicke a je ich strasne malo.Takze do pondelka mi ma zistit ci ich jeho dadavatel zozenie a za kolko a ked ano,tak idem do toho
Dnes som bol za tym kamosom.Uvazovali sme nad Keskinami KT1.Najprv som chcel 7,5x16 s pneu 195/45 R16 v predu a 9x16 s pnue 215/40 R16 v zadu.Ale kazdemu asi doslo ze 215/40 by bol uz extrem.Takze sme zvolili alternativu 7,5x16 s pneu 205/40 R16 v predu aj v zadu.Stym ze popripade by sa hodili do zadu podlozky cca 20mm alebo viac,podla potreby.
Jediny problem je v tom ze gumy 205/40 R16 su velmi atipicke a je ich strasne malo.Takze do pondelka mi ma zistit ci ich jeho dadavatel zozenie a za kolko a ked ano,tak idem do toho
HGT
- watkoslaw
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
7,5 + 2cm podlozky??? UZ bude moc ne?
Ako som spominal,najprv sa nahodia kola na auto a potom sa uvidi.Ked to nebude ono,poriesia sa podlozky.Su to zatial len dohady,ako alternativu namiesto 9x16watkoslaw píše:7,5 + 2cm podlozky??? UZ bude moc ne?
HGT