MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
PuntoRacer
Všeználek

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS

Příspěvek od PuntoRacer »

u HIISSA v garazi sa teraz cosi dialo kedze sa tam svietilo a rodinna fabia stala na dvore...co to co to?
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Reklama

HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

udrzba auta:
umyvanie ,vysavanie,cistenie interieru,lestenie :)
PuntoRacer píše:u HIISSA v garazi sa teraz cosi dialo kedze sa tam svietilo a rodinna fabia stala na dvore...co to co to?
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Dnes ma len tak inac napadlo kedze stale rozmyslam o sporto.pruzinach a inych veciach..ze ak by som teraz zakupil sporto.pruziny tak musim dat dole predne a zadne zasterky..coz som velmi nechcel a hlavne predne nechcel..lebo fakt je to dobra vec nehadze to kamienky do dveri.a do podbehu nehadze to aj vodu a v zime sneh..a prave teraz ak sneh mozno za dverami..spolu s posypkou..co najviac kamienkov a zasterky budu dole :? ,rozmyslal som ze by to chcelo pockat a dat po zime...nech aspon tu jednu zimu zasterky posluzia obytiu
Okrem toho pisal som s VencaPunto mal niekedy 185/60 R14 ale mensie Et-cko a 55/35 a tusim vravel ze nemal problemi...tak mozno pojdem pri kupe do toho znizenia 55/35 od Weitec..alebo som videl aj od ineho vyrobcu 50/30 o nieco drahsie malicko..to by bolo idealnejsie
Obrázek
My Topic
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

tak ja na tvojom mieste by som s tým podvozkom tiez pockal az do jari, v zime si s tým aj tak moc neužiješ, budeš jazdiť opatrnejšie a za druhé, možno budeš nutený ísť cez nejaký väčší sneh a tak... chápeš
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

To urcite,som rad ze aspon nekto mi da za pravdu,a sam ju aj hovoris,na tych malych 155/70 R13 by som si ho urcite neuzil snad len v dobrom ak by to sadlo,,a to jednak po stranke vyzualnej a zaroven aj ze 13´ a s pocitom ze bohvie ako to bude sediet na 14´a musel by som cakat..takze to prelozim a pockam kym zima pominie,dovtedy mozno este nekto sa najde kto mi poradi ake presne znizenie si vybrat,lebo zatial da sa povedat nik sa nenasiel..a to som sa pytal aj tuna na fore,takze zatial mam len odhad ze napr: 55/35 alebo 50/30
Takze kedze podvozok odlozim..pustim sa do dacoho ineho asi..a to asi zrejme vytlmenie dveri a zrejme setik subac so zosikom ako som chcel

mimochodom predvcerom som si objednal striesku s brzdovym svetlom z http://www.plasttuning-spojlery.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak uvidim kedy dojde..hned urcite nie,lebo ju skladom nemaju a ,musi sa zrejme vyrobit ci dodat
Len dufam ze pride taka ze budem spokojny..lebo maju dost velky bordel v ponuke
Nevynde ma nijak vyhodne ale uz som sa nahneval tak som do toho siel 63Eur samotna strieska s brzdakom,7Eur postovne..no a sice som nechcel ale kvoli brzdovemu sa bude montovat skrutkami..takze dufam ze to dopadne dobre..,bude sa musiet dobre utesnit,zial inak tahat kabel asi nepotahnem od brzdoveho ako cez dieru :?
Obrázek
My Topic
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

čo sa týka toho zníženia, čo som sa ja tak dočítal a dopočul tak, sníženie do 30mm je praktický zbytočné, že si to skoro ani nevšimneš, ja osobne by som šiel do toho 50/30 to sa mi zdá ako najrozumnejšie,či už čo sa týka vzhladu ale aj praktickosti, ale ako ti už tuším katy písala počítaj že seriove tlmiče Ti vydržia menej :wink:
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Na fore to uz je,ale spomeniem to aj sem
predam predny a zadny naraznik na Mk1..vo velmi dobrom stave,cena za obe 40Eur,popripade dohoda

Obrázek
Obrázek
My Topic
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

50/30 by som len preto zobral radsej ako 55/35 lebo podla mna mozu lepsie padnut ak auto nalozim a hoci len trosku popruzi ale je vacsia pravdepodobnost ze to nekde necuchne,lebo mam fakt obavy s tyma rozmermi kol a zaroven tie podblatniky ktore som domontovaval dozadu,,a vies predsa neni tak tvarovany dobre akoby bol dodany od vyroby,,takze aj preto moze ho skor chytit akoby od vyroby,
Co sa tyka tlmicov,tie tlmice co mam seriove su na aute odkedy samotne auto vypustily z vyroby..a dodnes drzia..tak neviem nac sportove tlmice k pruzinam..a vysolit zane omnoho viac ako za nove klasicke seriove,a to uz auto ma 13 rokov..a este dodnes s nima nemam problemi..POKLOPEM :D.
Zrejme ak sa budu davat sporto.pruziny tak sa kupia uz aj nove tlmice dopredu a dozadu..lebo ako som ekcal s ocom tak sam vravel ze by to bola duplovana robota ak uz sa budu davat pruziny,,a potom ak by odisli tlmice tak taka ista robota..a tlmice nesu az tak drahe -seriove myslim
Obrázek
My Topic
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Tak par zaberov po vcerajsom umyti a lesteni:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
My Topic
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

holt kdyz nekdo nedostane nalepku, tak si ji necha udelat ... podobnou. :roll:
akorat, ze tady je slovo Fanatic dosti prehnane, nemyslis? ;) jako vuci tobe - ze kdyz te nekdo potka a uvidi to a koukne na auto.. tak jestli ty se nebudes citit hloupe ze auto zatim jako fanatic nevypada.
ale tak treba te to aspon bude popohanet k upravam co nejdrive. :idea:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Katy
nemozes povedat ze o nalepku som zaujem nemal,lebo zaujem som mal a este ked navrh na tuto urobeny nebol..uz teba som kontaktoval ze mam zaujem o nalepku,ale bohuzial platit clensky poplatok len preto ze chcem nalepku ma urcite netaha,a to sme boli traja co sme onu mali zaujem,a ako som sa ta pytal na jeden clensky sa nedalo viac nalepky,a ked to zratam tak clensky 250+nalepka 250..teraz ak prevediem na nase peniaze a dobierka..tak sa citim este dost normalne aby som tolko penazi zato dal,ale v poriadku mate svoje pravidla ja vam ich neberiem,otocil som sa inde a mam taku istu nalepku v podobnom tvare za 5Eur=150sk a som spokojny
nazov nalepky som netvoril ja,ale Puntoracer z fora,hoci Anglictinu nestudujem tak som sa dozvedel co znamena ze ako posadeny puntom nadseny a v podobnom zmysle,ale som mu ten nazov nebral,a som to nechal,nechceli sme az do detailu rovnaky napis,podla mna nalepku dodala autu nejaky smrnc a to som rad,potreboval som ozivit zadnu cast auta lebo bolo to o suchu,preto mam objednanu uz aj striesku,mame takuto nalepku traja z fora spolu somnou
Na aute sa este nejake zmeny chystaju,a tak jak ja som zacal niecim,tak si zacinala aj ty niekedy
Obrázek
My Topic
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

hej v pohode, ja jen jako vuci samo sobe aby sis jako netrhal smich, ok spokojenej tak ti do toho nebudu kecat... prave proto ze jsem taky kdysi zacinala na nule, tak chci jen poradit ;)
i kdyz na zimu by kazdy mel pochopit, ze mas treba prezuto, protoze na kolech se za nej stydet nemusis.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Snowfox
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowfox »

Buď rád že nálepku tam máš svou .....taky jsem ji chtěl,taky jsem nechtěl platit členskej poplatek popravdě jsem nechtěl ani do klubu a tedka sem rad ze to tam nemam,kdybych to tam měl a věděl jaci sou tady někteří lidi bych to zadní okno musel vymlátit :wink:
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto

Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Snowfox
Mne slo cisto len o nalepku,nepotreboval som byt v klube atd,ale nieje to moja vec,ak uz nekto ma nejake pravidla a su prisnejsie tak nech si ich ma,no potom nech nekruti hlavou ze som sa otocil o nalepku inde,je to uplne normalne,aj druhy si pojde kupit nieco tam kde je to vyhodnejsie
Obrázek
My Topic
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

a pravidla budou jeste krutejsi... nejde nam o kvantitu ale kvalitu členů (ne aut, ale členů)... a nepotřebujeme mít nálepky jen kvůku "pojízdné reklamě" po celém světe. protože kdo cche, tak si nas najde a prida se. jenze auto stejne ubyva .. tak budeme rady za ty, co s nami "zbydou".
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“